Söndag...

JAHA då sitter man här igen på söndagkvällen... Undrar som vanligt - vart tog veckan vägen?!!

Har idag varit i Skåne och hälsat på hos svärmor o svärfar! Jag passade på att ta en tur till Skåne-plantan, som ligger just i Staffanstorp! Och... det blev rätt många köp kan man säga!! Datura, Physalis, Spansk peppar, melon, Diplademia, tomatx2, kiwi, krukor, 2 palmer och....ja det var nog nästan allt! Hade nog kunnat handla lika mycket till, men jag ska handla lite på jobbet med nu i veckan och få till det vackert på uteplatsen:)!!

Kvällen igår hos Mats o Britt-Marie var MYCKET trevlig - Det var GOOOD mat o dryck , trevliga aktiviteter och mycket skratt....Var hemma vid halv ett:)!!

Det blir ett kort inlägg idag, men i alla fall ett inlägg:)! Nu blir det sängen...Gooood Naaaattt!!!


Jisses vilken pingstafton:)!!!

Detta är ju helt overkligt vad varmt det ÄR!!! Man vill ju bara vara ute, men nu fick jag faktiskt ta en paus från solen (hur länge sedan är det senast...) och då tänkte jag passa på att skriva lite i bloggen:)!!Vaknade rätt tidigt idag - just av solen faktiskt:)! Det är ju såå härligt att vakna innan klockan ringer... Barnen vaknade med rätt tidigt - lite "resfeber" kanske...

Det blev ägg o havregrynsgröt till frukost - jag behövde ju ladda inför att springa hem från stan...

Vinkade av barnen 9.38, kändes lite konstigt att se dem åka iväg...Evelina såg väldigt nervös ut... Men jag ringde dem sen efter halva vägen o det gick bara bra:)!! Så nu är de hos farmor o farfar och blir ompysslade tills vi kommer ...

Jag får nog säga att löpningen (och även en del gång...var ju varmt redan då och jag vågade inte ta ut mig föör mycket) gick bra!! Det tog 1.40 - ca 1.4 mil och det är jag rätt nöjd med! Man har ju inte såå mycket krafter så tidigt på morgonen heller - i alla fall inte jag! Men som sagt...kändes bra!! Stretchade lite och så åkte gräsklipparen fram - det växer det där gräset!! Efter det kan jag säga att jag var TRÖTT!!! Duschade och stekte sen kesoplättar och åt med lite hallon - mums vad gott!! Blev även lite av gårdagens sallad o tzatsiki - det fick bli förrätt:)!! Så jag känner mig nöjd med dagen!!

Hade tänkt åka in till stan för att ev köpa en klänning som jag fastnade för häromdagen - kändes som om jag kunde unna mig den nu:)!! Men... då solen kom fram så orkade jag inte utan ville hellre njuta i solstolen - klänningen finns kanske kvar i veckan - annars var det väl inte meningen att jag skulle ha den;)!!

Nu ska jag gå o hämta vattenkannan o vattna lite i växthuset på mina potatisplantor:))! Får väl se om vi får egen potatis klar till midsommar?!! Växer gör de ialla fall:))...

Ikväll ska vi umgås med våra vänner Mats o Britt-Marie och Kerstin o Hans och jag är rätt säker på att det kommer att bli en trevlig kväll!!!

Ha en fortsatt trevlig pingstafton mina vänner!!!


21 maj - nu minsann...

MEEEEN....nu var det väldigt vad det blev slarvigt här med bloggen!! Nu tar jag tag i det igen och så ska jag allt försöka att skärpa mig, för min egen skull i alla fall!! Det är rätt kul att gå tillbaka o kolla vad man gjort!!

Sååå... var i livet är jag nu;)?!! Jo nu har jag kört 10 dagar helfart (Xtravaganza) och gick ner bra - drygt 4 kilo! Har nu trappat upp och det är 3dje dagen idag! Känns verkligen skillnad på mig själv och mitt tänk och allt!! Känner mig faktiskt "smal" nu och är HELT inne på att det ska vara så! Går väl upp lite nu när jag börjat äta men ska nu en gång för alla ner till mitt mål på 70 kilo! Gav ju upp vid drygt 71 "förra" gången! Men jag har verkligen kommit in i motionen - går i stort sett varje dag om inte något kör ihop sig - MINST 1 timme!! Lite lättare är det allt att komma ut nu när vädret ÄNTLIGEN blivit finare, för att inte t.om. säga fint!! Runt 20 grade nu i flera dagar och även en del sooool!!! Vissa av dagarna springer jag ju i stället då det nu bara är 3 veckor kvar till Broloppet!!!! HJÄLP   vad tiden har gått FOOORT!!!! Har nu i dagarna fått mitt anmälningsbevis och insett att innan jag ens kommit fram till själva bron, så har jag redan sprungit 8 km.... Shiiit - vad långt ... och så är då bron 8 km!!! Tror ni att jag kommer att va trött efter?? Skulle tro det va?!!

Kul ska det bli i alla fall och mitt mål är bara att genomföra loppet - har ingen sluttid att "slå" - fast 2½ timmar hade ju varit trevligt - snabbare än så kan jag nog inte... Betydligt lättare att springa nu i alla fall då man blivit av med de där förgrymmade kilona som smugit sig på...

I morgon ska barnen åka tåget själva till farmor o farfar!! Vi släpper av dem vid tåget och så kör Henke bilen hem och jag tänkte ta och springa hem (...med inslag av gång förstås)! Kan va skönt att ha gjort en riktigt lång sträcka och se hur lång tid det tar... Sen kommer jag ju säkert att vara skitpigg på kvällen då vi ska till Mats o Britt-Marie!! Men... det får man ta:)!!

Vi ska sen ner o hälsa på svärmor o svärfar vi med på söndag och ta med barnen hem igen! Det blir spännande för dem, speciellt Evelina, som varit såå nervös för detta:)! Hampus har åkt själv en gång förut.
NÖJD blev jag... Riktigt kort, men lite längd kvar uppe och i luggen:)! Hon e duktig Natalie:)!!

Men hörrni - sov snart gott och hoppas ni kollar in snart igen:)!! //Helen


RSS 2.0