Mycket just nu:)

Tjoho - vad tiden flyger iväg!!

Igår var jag o Evelina o hämtade Meja på dagis och det är alltid underbart kul!! B
Fick en JÄTTEkram och det finns nästan inget annat som gör mig gladare - hon tycker om mig<3!!

Då vi kom hit så frågade jag om hon ville baka muffins och det ville hon:)! Hon var väldigt duktig och hjälpte till med alla moment - även provsmakning av smet, slickning av vispar, provsmakning av färdig muffins m.m. Det blev pepparkaksmuffins och jag smakade ingen!!! Nog första gången som jag bakat o inte smakat! Får bli en annan gång!

Blir bara detta korta inlägg idag - måste sova nu:)! Annars orkar man kanske inte med helgen;))

Kram till er!

Fy Farao vilken dag alltså!!!

Jaha detta var en förgrymmad dag till att bli stökig!!

Började jobba kl 6 och det var så skönt att hinna med så mycket innan vi öppnade!!

Sen i em så började det....Evelina skulle gå på Notis så jag hämtade henne där 15.45, körde hem o bytte om! Skulle sen till sta´n på första gitarrlektionen för Evelina o Emilia - verkar kanon denna lärare!! Smulan kallas han! Vi blev upphämtade av Nilla, då vi skulle vara med idag då det var första gången...

Efter lektionen så bar det hemåt igen för att hinna slänga i sig lite mat innan föräldramöte med Evelinas klass! Det började 18,30. Det blev ca 1,5 timme möte och då jag kom hem så hade jag ju min träning kvar att utföra...

Hampus hade extra kanotträning idag så där var Henke med ...

Social dag blev det ialla fall inte!!!

Nu sover man troligen gott i alla fall;)!! Så - god natt snart!


1a dagen som 45åring!!

Jaha då var man inne på nästa år:)! Känns exakt lika bra som igår!! Fick idag en jättefin hibiskus med kruka av min vän Kerstin - hon missade mig igår - jag var ju lite fräck och gick innan hon kom till jobbet;)!!

Körde idag träningspasset direkt då barnen stuckit till skolan, efter en liten kaotisk stund!

Var sen en sväng på jobbet och träffade en säljare, passade då på att handla lite med:)! Sen hem igen för att fixa till det lite innan Henkes föräldrar skulle komma...Hann precis dammsuga av i vardagsrummet och så kom de redan!! Jaja - jag hade ju inte det såå stökigt så det fick ju vara!!

Dagen har sedan mest bestått av att sitta o prata i uterummet och försöka förstå det konstiga vädret, som ena minuten bestod av regn och nästa av sol, med en jäkla blåst!!

Efter att de åkt hem ikväll så blev det en runda med Disa och det blev östran/västran/Åvallen!! En timme o fem minuter :)! Lite blåsigt men ändå rätt ok!! Svettig blev jag i alla fall!!

Nu ska jag prova igen att ladda upp bilderna från igår och se om det går bättre!!


6e september - minns du den dagen?!!!

Ja det gör jag allt - det är min födelsedag och denna gången den 45e!!! Vart har dessa åren tagit vägen undrar jag? Det känns overkligt att man e 45 - det var ju nyss mamma ... och pappa.... Så konstigt hur det blev såhär!!!

Men - dagen har varit sååå bra - har verkligen inget att klaga på - saknar bara en vän som jag trodde skulle skicka ett sms eller nåt!! Men - över 150 Grattis på Facebook - vilka underbara vänner man har alltså - man blir sååå glad!!! Det värmer så himla mycket "bara det där lilla"!!!

Dagen började på jobbet och slutade där kl 13. Fick en superfin Gardenia (krukväxt) av Ewa och Britt- Marie - luktar helt underbart!!!
  Köpte lite oxfilé som vi skulle avnjuta innan kören, man måste ju äta nåt gott nu när man inte skulle äta tårta!

Efter jobbet blev det en 55 min runda med Disa, Susanne o Meja och även en bit med Evelina som vi mötte i skolan! Körde sen styrkeprogrammet i garaget! Innan dess så fick jag en superfin present från min lilla älskling Evelina - en superfin pokal med Världens Bästa Mamma på:)!!

Då jag duschat så hörde jag att jag fått besök - min kära syster och hennes små gullungar kom för att fira mig:)! Såå fina blommor fick jag och en paket som innehöll en klockradio som man kan använda ipod´/iphone i! TACK!!

Sen kom även kära svägerskan Annika och döttrarna med blomma - såå himla fin - och paket, presentkort på centrumföreningen - TACK!!

Då vi fikade (jag med kesella o hallon) så kom Henke med en blomma som låg ute på trappen - det vär min härliga vän Gerd som skickat dem och de var med jättefina!!! Hon hade även skickat ett kort med posten!

Sen kom min kära dotter Susanne med familj och de hade ett fint kort med en inbjudan till ett restaurangbesök om några veckor!! TACK!!!

Vi skulle sen äta middagen och då ringer det på dörren och utanför står JULIA!!! Min "gamla" kära underbara vän!!!! En sån fin present och ett jättehäftigt kort med "Whatever you want" inuti - kommer ni ihåg den?! Tack snälla:)

Sms har jag fått från mina kära föräldrar som är på semester i Österrike har jag med fått - de har ju redan firat mig:)!!

Från min egna familj har jag fått en jättefin klocka och ett par Sennheiser hörlurar som man kan ha när man springer ... eller går!!

Dagen har alltså varit super och Tack igen alla ni!! Nu skulle jag lagt upp lite bilder, men de får komma imorgon, det tog en förgrymmad tid att ladda upp dem nu ikväll.... Så - ha tålamod:))!!

Tack för idag och KRAM till er alla!!




Fredag igen ja:)!!

Då har det gått en hel vecka sen förra fredagen, OM nu någon missat detta;)!!

Det var tanken att jag skulle börja jobba till 12 på fredagarna i september, för att testa om detta kommer att underlätta lite på måndan! Men idag hade jag ju bokat tild hos Nathalie på Hårloftet och då blev det inget jobb, får bli imorgon i stället!!

Var hos Nathalie kl 9 och det blev hennes uppgift att tala om vad jag skulle göra med håret idag - var lite trött på det nu... Men - detta blev en uppgift som hon klarade galant, jag är verkligen supernöjd:)!! Kort på ena sidan o "långt" på andra och så lite spret, brunaktig förg med lite glans i och så LITE guldfärgade slingor i luggen, bara ett uns:)!!  Kändes konstigt första gångerna man gick förbi spegeln, men nu har jag vant mig o det känns såå bra!!! Nu ska man bara klara att styla till det själv likadant!!!

Det har sen faktiskt varit riktigt fint väder idag, så jag har varit ute mycket - klippt gräset, plockat upp en massa fallfrukt m.m. Vill nu ha fint väder i helgen så att vi kan bygga klart och förhoppningsvis måla Mejas lekstuga:)!!

Tjo på er!!

RSS 2.0