Fredag...igen!!!

Jaha då sitter man här igen och det är redan fredag - jag kan inte begripa att man tyckte att tiden gick sakta när man var liten...

Är lite "mitt i " Let´s Dance och försöker hålla mig vaken tills det är dags för resultatet! Så då passar det bra med ett litet inlägg här tänkte jag!

Var tidigare ikväll o bowlade och det var lite typiskt för precis då det började gå riktigt bra för mig så var tiden slut - är det inte såå typiskt!!

Igår så tog jag o Evelina bussen härifrån vi 7.25, för att bege oss mot Östersund... Skulle träffa Marike som jag inte träffat på ett antal år, hon har varit min vän sedan högstadiet och trots att det gått upp o ner med ringande o skrivande så har vi alltid vetat att vi har varann ändå!! Såå tråkigt är det att de bor så långt bort, går ju inte att åka över en helg liksom...:(! Men - vi kom i alla fall till Östersund 10 min före Marike, så vi satte oss för att vänta!!
Så kom bussen och ut steg ju då Marike... Såå kul att träffas!! Vi började med en fika på ett konditori och där blev vi sittande en stund och prata och skratta!!! Vilka grejer vi varit med om... Evelina tyckte med det var kul att höra!!  Blev sen en liten sväng på stan och vi fyndade en hel del - var mycket "halva reapriset" där! Då vi kände att vi började bli lite hungriga så gick vi till en "pizzeria" Via Grande och åt!! Evelina åt pasta carbonara, jag en kebabrulle och Marike tog en pizza. Gott var det!!
Tiden gick såå jäklar fort - Marikes sista buss hem gick 16.10 och plötsligt var hon 20 min innan avgång:((!! Jobbigt.. Efter att hon sen åkt så skulle vi träffa en brevvän till mig som bor i Östersund - Agneta! Då Marike köpt kaffe på pressbyrån så kom Agneta och kände direkt igen mig... Så hon följde med oss upp o vinka av Marike... Tror att det var väldigt bra, då jag vet hur jag är med att säga adjö, framför allt till dem som betyder mycket för mig!! Visst fick jag ändå en klump i magen, men det gick bra!! Värre för stackars Marike som skulle sitta ensam på bussen...Hoppas det gick bra!

Agneta, jag o Evelina gick sen till ett café Törners, där det blev kaffe o en semla för mig och prinsessbakelse för Evelina! Där satt vi sen o pratade i hela 2 timmar, jisses - vad det sprang iväg. Evelina var helt otroligt "duktig" hela dagen och jag tror säkert att hon hade kul!!  Agneta o jag hade aldrig setts innan men skrivit i ca 21 år!  Men det gick så enormt bra att prata:)!

Nehej - nu är det dags för att se resultatet i Let´s Dance - undrar vilka som åker ut?!!

Sen blir det ... God Natt!!!


Tjolahopp!!!

Jaha - onsdag idag!! Så fort det går - nyss var det lördag (till exempel...)!!

Imorgon kommer det att bli en helt overklig o underbar dag - ska träffa en av mina bästa vänner sedan länge...Vi träffas väldigt sällan :( !! Men imorgon så... Det är Marike, som jag blev kompis med i 7an eller om det var 8an...Det är i allafall några år sedan nu! Timmarna kommer säkert att flyga iväg misstänker jag!!

Det kommer även troligen att bli en liten träff med en brevvän, som jag skrivit med i ca 22 år - tror vi började skriva då jag väntade Susanne... Spännande - vi har aldrig träffats, men känner ju varann väldigt väl i alla fall!!!

Så imorgon kväll kommer jag nog att lägga mig med både glädje och sorg efter dagen... Sorgen är ju förstås att det kommer nog att dröja länge tills vi ses igen!! Meeen - det ska bli SÅÅÅ kul!!!

Var ute på en härlig - lite blåsig - promenad tidigare! Var ute i 1 timme och 15 min... Spännande att gå ut o se sig omkring! Det gillar jag då man är på nya ställen.

Om ca 1 timme så kommer pizzabudet med pizza! Ska bli ett glas rött vin till det! Det gäller att passa på att njuta lite extra nu, nästa vecka får det allt bli andra bullar och ett tag framöver! Satt o skrev en del recept igår för att ha lite gott att inspireras av då vi kommer hem! Måste ha inspiration!!! Men jag hittade mycket trevligt - så jag ska nog 17 kunna variera det ! Det ska bort, det där extra fettet!!!

Men... tillbaka till "vardagen" nu... Ha en härlig kväll på er!!


Halvvägs i veckan!!

Jaha - då var det onsdag och halva veckan har gått...i alla fall nästan!!

Det blev nästan 1½ timme på bandet i morse, 2 avsnitt av Greys såg jag under tiden och det gick bara fint!! Nästan 500 kalorier förbrändes!! Häeligt!

Disa o jag mötte Evelina i skolan, hon ville så gärna att kompisarna skulle få se henne...

Fick sen besök av Susanne o Meja...lika kul som alltid! JAg bakade en dubbel sats med släta bullar med :)

Truppen var inställd idag, då det var för mycket snö på taket....Så vi fick lite besök av Nilla, Alva o Emilia, som ville hälsa lite på Disa:)!! Gick riktigt bra - speciellt Alva busade med henne:)! Inte lätt att kusinerna plötsligt har en hund, så vi vill ju gärna att de lär känna henne nu från början:)!!

I morgon e de torsdag och som vanligt arbetsdag då!!

Så.... trevlig kväll!!!




Gos med Disa:)!!

Evelinas favoritbus:)


Äntligen....premiärträning med Ceur Madame!!!

JAha då var det äntligen dags för första övningen för i år med Ceur Madame - UNDERBART kul som vanligt!!! En hel del kul kommer det att bli i år med:)! Man blir såå glad då man kommer dit!!

*På jobbet tycker jag att jag hunnit med en hel del, sånt som blivit liggande ett tag och så är nu gjort! HÄRLIG känsla!! Skönt att ha kommit ikapp med innan man så småningom ska vara lite ledig!

Disa blev idag lämnad själv första gången - en lite längre tid! Hon blev själv kl 8 då Hampus gick hemifrån och så var Henke hemma nån timme vid ca 11.30! Hon hade inte hittat på nåt bus och inte kissat inne, men däremot blev hon så glad när Henke kom hem så hon kissade i bara farten!!

Duktigt av henne i alla fall...

Nehej - en liten sömn om en stund kanske:)


Fredag :)

Jaha mina vänner - då var det fredag ....igen får man säga!! Jisses vad det är fredag o måndag hela tiden. Deet går lika fort fast det är 2011 nu:)!

Igår var det ju 13-dagen och jag började med att jobba en stund på morgonen! Fick en hel del gjort och det känns ju alltid trevligt! Resten av dagen gick till att göra lite av varje och ingenting!! Fortsatte att plocka undan o packa ner julen - även gardiner o allt! Bar även upp det mesta på vinden - bara lite kvar som Henke "får" hjälpa mig med! Det var ett jäkla snöoväder med storm o allt på förmiddagen! Det avtog senare! Tack o lov!

Isabelle (min brorsdotter) och hennes pojkvän Micke var här och hälsade på en stund o vi fikade lussekatter o pepparkaksmuffins! Det var mycket för att träffa lilla Disa som de kom och även de tyckte att hon var såå söt!!

På kvällen satt vi o tog lite mys vid tv´n, såg på Göta Kanal 3 - har ju sett den förr men den är kul för det! Kul då man kan se ihop med barnen o skratta ihop:)!!

Idag jobbade jag mellan ca 8 och 12! Väckte Hampus innan jag åkte, mest så att han inte skulle sova superhårt OM Disa vaknade - då är det ut o kissa som gäller direkt... Ingen lek det här att få djur rumsrena....Men hon e duktig på dagarna... det är nätterna som kan va lite kiss på golvet! Så - golvtvättning varje kväll blir det - vill ha det rent fast vi har en liten vovve;)!!

Idag har insidorna på fönstren blivit putsade och "nya" gardiner blivit upphängda - såå fint i fönstren nu! Evelina var så duktig och strök alla panellängderna till vardagsrummet! Duktig tjej jag har:)!!

Blivit riktigt fredgsstädat med - har bara lite kvar i köket!! Det tar vi i morgon och så en sväng till Bubbetorp o en sväng till stan!

Disa är en riktig liten sömntuta . sover som en stock mesta tiden av dagen!! Har sina favoritställen innanför dörren, i sin korg och idag blev det även precis vid diskbänksskåpet! Kul att se alla konstiga sovställningar!!

Nu ska jag snart kolla Let´s Dance som drar igång idag!! Spännande att se vilka som är med - vet bara några stycken - har inte lagt ner nån energi på att kolla upp det heller;)!!

Såå HA EN TREVLIG FREDAGKVÄLL!!!////Helen


NU är det nytt år - ska se om jag blir en bättre bloggare!!

Jaha - då var det 2011!! Vad ska hända i år?!!

I maj ska jag i alla fall åka till Stockholm . har ju anmält mig till Stockholm Marathon...Mitt mål är att ta mig igenom det - har ingen tid eller så som jag vill komma in på!! Och jag lovar - OM jag tar mig i mål så kommer jag att va världens lyckligaste!! Men - det är en del mil dit...

Detta året började med ett STORT beslut för oss - vi bestämde oss för att skaffa en hund! Helen Roth (o Fredrik) hade en valp "över" från en kull som var väldigt oplanerad, en liten tjej! Vi fick låna hem henne en dag lite för att kolla med allergier o så! Kände inget alls, men det var ju ändå en stor grej som funderades MYCKET över, framför allt från mig (Henke är ju uppvuxen med hund, så han vet ju lite...)!! Så nu e vi hundägare till lilla Disa, som är såå jäkla söt!! Det är mycket som kretsar runt det just nu, med att få henne rumsren osv... En del jobb, men det är ju nu i början, hon e redan jätteduktig!!
Barnen har varit så duktiga här de första dagarna då de varit hemma med henne o gått ut med henne massor för att hon ska kissa ute!! Inte dåligt av dem ändå - de är ju inte alls hundvana!

Jag ska verkligen försöka att bli lite duktig på att blogga - det är ju om inte annat kul att läsa lite själv vad man gjort om dagarna :) .!!

Idag har det blivit renbäddat i vårt rum och en riktig städning där med:)! Känns skönt att ha det gjort nu ialla fall!

Idag var Meja o hälsade på - 2 ggr faktiskt - och hon e sååå go!!! Nu får man en sån STOOOR kram varje gång hon kommer och en puss!!! Så gulligt!!!

Ett par bilder, sen klar för idag!

      

RSS 2.0