Regn, sött o salt:)

Åååh vad det regnade imorse då:(! Blev så trött på det! Och jäklar i fanken vilken TRÄNINGSVÄRK då... Det måste va en väldig massa muskler jag har i kroppen!!
För att inte bara sitta o deppa ihop så tog jag, min vän Julia och Evelina en tripp till Kristianopel efter ett tips från en facebookvän:))! Hon tipsade om cafe' Sött o salt där och jag har aldrig varit där så varför inte?! Det slutade regna dessutom så det blev riktigt härligt... Vi gick en sväng på muren därute, shoppade lite i den lilla affären och åt lunch/fika på cafe'et:)! Jag köpte en plånbok som var såå fin - jag fastnade för den direkt!! Den var så mjuk o go med:)! Bild kan komma senare:)!
Sen har det blivit lite kortspel, rensning av blommor, dammsugning, tvätt av golv m.m. Så dagen blev inte såå dum ändå - och semestern börjar ju först i morgon:)!


Cobraträning, städning och regn...

Japp - morgonen började med träning tillsammans med massor av andra människor! Det var "fast and furious" idag och det innebär snabbt tempo... Ooops! Hade missat detta- men hängde med rätt bra i alla fall:)! Det har känts mer o mer i kroppen under dagen o hur det kommer att kännas i morgon funderar jag inte på förrän vi är där... Jag är ju sån där också att jag inte ger mig utan vill hänga med som det ska va:)! Och det gick bra men sista 2 varven var man inte tuff - då kände man av det i de gamla benen;)!! Kuul var det i alla fall:))

Har sen strukit o städat inne, då det varit halvdant väder... Skönt att ha det gjort lite riktigt:)! OM det blir sol o värme sen...

Det har spöregnat vid ett par tillfällen, men nu e det fint. Vi har spelat lite kort- jag, Henke o Evelina! Hampus kommer imorgon kväll!

Vi säger väl så;)


Fredag - men inte en vanlig fredag...

Nej precis - utan fredan när jag jobbat sista dagen innan semestern! Känns rätt bra, speciellt med tanke på att jag lämnade det med gott samvete - hann det jag ville hinna:)!

Åt frukost med mina kära barn ( de två hemmaboende) och körde sen Hampus till Långö, då han skulle åka med kompisarna till Lilla Edet på tävling! Kul att han åker med o stöttar dem fastän att han själv inte nu kan tävla...

Eve o jag åkte lite senare ut till mina föräldrar o fikade lite o satt o kollade på alla skärgårdsbåtar o allt... Mysigt:)

Ikväll efter middagen så åkte vi upp till de små älsklingarna o hälsade på en stund! Det blir inte att man träffar dem lika ofta nu när Susanne jobbar i sommar... Det är alltid lika kul o de blir så glada när man kommer dit:)! Tack för kaffe o glass:)!

Nu är det relax i uterummet o försöka fatta att man har semester!! Imorrn bitti blir det cvc-träning:)!


Bullbak, handling o kvällsbesök:)

Det blev en riktig sovmorgon idag - sov ända tills kl 9!! Grötfrukost, handlingslista och så gav jag mig iväg, tillsammans med Evelina o Hampus! Handling på Maxi ( dyrt att ha med barnen o handla...;)). En tur till Hemmakväll o hyrde/ köpte ett par filmer! Jag hyrde "en oväntad vänskap" och den där med Kilimanjaro- glömt vad den heter... Det var i alla fall lite filmväder idag ( fast vi har inte kollat nåra filmer än). Åkte sen förbi (o stannade till) klubben -Eskimå- då Hampus skulle hämta lite grejer han hade kvar o så ville han såklart prata lite med kompisarna...
Väl hemma igen så packade jag upp lite o sen blev det bullbak:)! Det blev 81 bullar med kanel, nutella och vanilj (alltså inte alla fyllningarna i samma bullar)! Luktar så gott:)!

Efter middagen ( lax med lite potatis o sånt), så kom Stiffe ( brorsan) o Julia! Stiffe skulle hjälpa oss med lite små el/kabel/ datorfixgrejer:)! Han e bra på sånt han!! Tack tack!!
Vilken tur att jag hade nybakta bullar att bjuda på!!


Overklig eftermiddag...

Efter jobbet idag så ringde jag Hampus för att kolla hur det gick på lägret... Han lät konstig i telefonen , men så hörde jag att det var Philip - kompisen. Jag bad att få prata med Hampus men då sa Phille " har du inte hört vad som hänt"?! Han har skadat sig o är på akuten o ska sy o gipsa!" Jovisst sa jag och var helt säker på att han drev med mig... Dessvärre gjorde han inte det o plötsligt kändes allt som om det inte hände - innan jag fick nån klarhet i vad som hänt...

För att göra en lång historia kort så var det i gymet på klubben som han skadade sig - ren otur:(! Han skulle lägga tillbaka en hantel, slant och fick fingret emellan:(! Fick en stor glipa men trodde inte det var så farligt, men eftersom det kändes lite konstigt så körde Cissi ut honom till akuten ! Där blev det undersökning o röntgen o dessvärre så var fingret av:((! Läkaren sa att det var "bättre" än att det var en spricka för det läker bättre då! Men det blev tre stygn o så gipsskena i fyra veckor!

Det kunde inte ha hänt vid en sämre tidpunkt än nu:(! Stackaren - han skulle på SM i kanot om 3,5 veckor och har verkligen tränat såå flitigt inför detta... Och imorgon skulle han kört upp på mopeden... O så skulle han ju jobba med Leijon o simskola o allt i sommar! Jag lider så med honom o önskar att jag kunde bytt med honom....
Det som är skönt är att han ändå tar det så bra - var lite " orolig" för det! Men visst tycker han att det är tråkigt o kunde hänt när som helst utom nu:(!

Ja man ser - man ska inte planera för mycket....

Hoppas nu att han kan sova ordentligt <3! Kan nog kännas lite några dagar...

Sov gott!!


Nehej minsann...

Nu ska jag allt ta o skärpa till mig o skriva här - det finns ju massor att vädra mellan varven o det är rätt kul att själv gå tillbaka sen o kolla vad man hittat på:)!

Idag ska vi på 40- årsfest - syrran har otroligt nog också nu uppnått denna ålder... Jag blir ganska rädd emellanåt när jag inser att tiden går fortare o fortare!! Det är ganska liten tid vi har på vår jord och det gäller att ta vara på vår tid - njuta och ta dagen som den kommer! Ibland kan jag bli irriterad när en del redan på måndagen säger " ååh, kan det inte vara fredag snart"?!! Va fasen - det är ju bara måndag o fredag heela tiden - de andra dagarna bara går upp i rök... Jag försöker verkligen att ta en dag/ vecka i taget o längtar inte ens till semestern... Visst - det ska bli skönt med semester men när den väl kommer så går ju den med så fort!! Så njut av en dag i sänder så kaanske tiden känns liite längre!
Var o hälsade på min morfar igår - han bor numera på Elineberg här i Rödeby - ett " servicehem" för de äldre! Han har tyvärr fått så svårt att komma ihåg saker men igår var det helt underbart då Hamboringen var där o dansade... Han kände igen dem allihopa så gott som och skojade friskt med dem:)! Han har själv varit aktiv i Hamboringen i många år! Då sista dansen var igång så viftade han på en av sköterskorna o ville upp o dansa han med! Hjärnan ville mer än benen men det blev några steg och han såg lycklig ut!!! Det värmer så i hjärtat då man förstår hur detta lilla gör honom såå gott! Visst - han kommer väl inte ihåg det idag men alla andra gör ju det och det är en härlig känsla!!


RSS 2.0