Tjolahopp vad det är gott med choklad:)!

Mmmm...Marabou, nej inte ikväll:)!! Jag har varit på chokladprovning ikväll i skolan, gamla hemkunskapssalen...men den var nyrenoverad o jättefin:)! Men det var inte lokalen jag skulle berätta om, utan chokladprovningen!
Det var jag, några andra fixare, ledare o några från styrelsen i Rödebygymnasterna, totalt var vi 12 st tror jag! Det var Sonja från Choko Latte som höll i provningen och vi fick smaka 7 eller 8 olika sorter!  Den mörkaste var 88 procent och den ljusaste 54 procent kakao (är inte HELT säker på siffrorna)!! Trevligt hade vi i alla fall och efter själva provningen så serverades lite ost o kex, vindruvor m.m. Jag bröt upp kl 21, då barnen var hemma själva och då hann jag ju hem till delfinal 2 i schlagerfestivalen!

Innan idag så jobbade jag, började tidigt idag då Henke skulle iväg och kunde lämna Evelina! Skönt - jag hann jättemycket på den extratimmen!

Efter jobbet blev det lite avkoppling i solstolen en stund innan det var dags att köra tjejerna till stan för gitarrspelning! Tjejerna är alltså Evelina o kusinen Emilia:)! Medan de var på gitarren så tog jag en runda med Disa och fick även sällskap av min "moster" Carina! Trevligt, vi fick prata på av bara 17, eftersom jag var tvungen att vara tillbaka på Musik i Blekinge tills lektionen var slut!! Men vi klarade det bra;)!!

Nu ska jag bara kolla hur det går för Saade , om han går vidare eller ej:)!! Hoppas i alla fall...Man kan verkligen inte veta!!  Dessa glasögon blev det som jag igår beställde... De kändes absolut bäst o såg bäst ut i verkligheten!!


Så - vi säger så för ikväll då!!

FREDAG!!!

Ojoj vad denna veckan (också) sprang iväg!! Men då var jag hemma från jobbet på halva måndag o tisdagen o var sjuk - det är inte såå vanligt att jag e hemma då jag e sjuk, så sjuk är jag sällan - tack o lov!!

I alla fall e de fredag mina vänner och vad blev det av denna dag?!! Jo en lite sväng ner till jobbet för o fixa några grejer! Sen hämta lilldottern i skolan! En runda med Disa blev det o en stund i solstolen!! Nu undrar ni - HAR HON INTE GJORT NÅT NYTTIGT ALLS???!!! NEJ det har jag knappt gjort!! Och det känns bra!!!

Evelina kom hem från Truppen ikväll med foten lindad och haltande:(!! Hon hade vridit till hela foten då hon gjorde en rondat, stackarn !! Gymnastik e en lite lurig idrott på det viset;)!! Men... hon tror nog att det ska bli bra till tävlingen nästa lördag!!! HOPPAS....

Har varit uppe med grejer till 6ans disco och ska även hämta hem resterande grejer sen vid halv tio! Med detta säger jag faktiskt ; Ha en fortsatt trevlig fredag o trevlig helg!!Men HALLÅ Helen....

Hur är det egentligen med mitt bloggande, vill ju vara lika duktig som min älskade dotter Susanne!! Hon e såå himla duktig på ALLT nuförtiden, tror att jag vill ha henne som min PT:)!!

Hon bloggar, lagar mat, gör matsedel, tar hand om Meja, pluggar, praktiserar, äter, sover, kissar.... ALLT!!! Det trodde jag INTE för några år sedan, då man hela tiden skulle tjata om att hon skulle städa sitt rum, plocka iordning sina kläder, göra si o göra så!!! Nu minsann !!! Man känner sig nästan som en latmask i hennes sällskap, Haha ;)!!

Men nu skulle jag inte direkt berömma henne i mitt första inlägg på LÄÄNGE!! Ska se om jag kan bli lite duktig, jag lovar inget direkt, men försöka ska jag...Tycker ju att det är intressant för min egen del att gå tillbaka o läsa vad jag tänkt, gjort m.m.!!!

Idag var jag o klippte till mig lite, så´klart på Hårloftet!! Bästa Natalie som vanligt!!! Nöjd som alltid, även om det bara var topparna:)!!

Ska nu ta och kolla in ett avsnitt av Grey´s som avslutning på denna dag!! Kan dagen sluta bättre månntro;)?!


RSS 2.0