3 veckor...😥

Det är idag 3 veckor sen... 3 veckor sen jag o barnen +Annie var på Kosta Spa för att mysa o koppla av ... det var då jag fick de två samtalen.... först från brorsan Stefan som sa att Peter hittats medvetslös hemma... hann o tänka att " men det fixar sig när ambulansen kommer".... brast i gråt av oro... nästa samtal kom - från mamma- o hon säger att det inte gick!! Vadå inte gick - jag fattade ingenting!!! Man kan väl inte gå o dö bara sådär??!! 


Den dagen förändrade för alltid vår familj... räckte det inte att hans fru fick cancer o dog för 2,5 år sedan...?! Vem bestämde att Peter skulle lämna sina 3 älskade barn o lilla Viggo ( barnbarnet) såhär tidigt i livet - han skulle ju bara fylla 48 år i juli... 

 Jaja - livet måste fortsätta men det blir på ett annat sätt? Vi är tre syskon i stället för fyra, vi är fem i "grundfamiljen" istället för 6... och tårarna rinner varje dag... Fyy vad orättvist livet är😥!! 

God Natt❤️


Terror förstörde vår weekend...

...men värst av allt är ju det som hände !! 


Evelina o jag skulle ha en mysig helg i Stockholm med shopping, hotellfrukostar och Danny Saucedo... tog flyget från Ronneby kl 15,40 och hann precis innan höra att en lastbil körde på folk på Drottninggatan ... man tänkte ju då att det var nån galning ! När vi sen landade så hörde man vad som hänt o att hela City var avstängt! Vi valde att vända om o åka hem igen och fick enorm service av BRA flyg - bokade till Kalmar då det blev för tight att hinna tillbaka till Ronneby och de sena flygen var fulla! 

Så - det blev en kort vistelse i Stockholm men det kändes som att vi hade haft för mkt tråkigt runt oss och så ville man ju inte att alla här hemma skulle gå o oroa sig❤️! 

Det värsta var ju ändå att det hände...där....i vårt land.... Tänker så på alla stackars människor som befann sig där, skadades eller dog - alla anhöriga o inblandade... Jag fattar inte att folk kan bli så störda o utföra såna här grejer😡!  Fy fan för dem!!! Hoppas inte att han får avtjäna straff i vårt land i alla fall !! 

Det blev i alla fall en dag här hemma med lite målning av fönster ( inte rutorna alltså😂) och annat! Uterumsbygget går framåt o det blir såå bra!! 

Nu blir det kväller😊😮!! 


Värsta dagen i livet😥😥

Idag var det begravning för min älskade lillebror Peter, som hastigt avled för snart 3 veckor sedan😥!! Har gått som i dvala sen dess o bara väntat på att någon ska säga att allt är fel - att han lever... Men - ingen kom o ingen sa nåt ... Jag vill inte att det är sant - det är ett stort stort tomt hål / fyra syskon har blivit tre och det gör ont 💔!! 


Det var i alla fall en så fin begravning med en underbar pastor ( Louise Sundkvist)... en massa människor var där o tog farväl med oss❤️! Han var omtyckt vår bror❤️! Och han är saknad❤️! 

Livet blir sig aldrig likt igen men vi måste gå vidare och ta hand om varandra ❤️❤️❤️!! 


RSS 2.0