Fredag... Denna veckan med;)

Oj oj - har det verkligen gått en hel vecka eller vad händer?!
Idag var det dags för Eve att komma till tandregleringen, de ringde i förrgår o hade fått ett återbud... Det blev samtal, röntgen, fotografering, avtryck m.m. Hon var såå duktig;)! Fick bjuda henne på Cesarsallad på 3 G , för hon fick inte nåt klistermärken på tandvården:)!!

Det blir nytt besök om 2 veckor, då vi får behandlingsplan! Sovning nu så man orkar måla o greja i helgen!!


Godkänd löpning :)

Efter jobbet hade jag ju tänkt gå på Easyline, men det var bara jag som skulle va hemma och alltså så var det jag som tog Disa... Då blev det en löprunda istället för promenad... Tog 3an borta vid skidbacken... Vill ju inte springa för långt ännu då det känns bra i min fot efter fd hälsporren och jag vill INTE att det ska komma igen! Så - 3 km o så tänkte jag försöka springa allt och liite fortare!! Det lyckades- jag förbättrade min andra tid med nästan 2 minuter och det kändes såå bra:)!

Igår kväll hade vi syjunta hos Britt-Marie - det var premiär efter många år och det var såå kul:)! Vi är 4 st men blir nog en till:)! Lagom...

Inatt hoppas jag att inga billarm eller helikoptrar väcker mig!!! God natt :)


Coeur Madame!!! Ja jag blir glad av det!

Det är ett par ggr som jag inte - av olika anledningar - varit på kören! Det var också - även det av vissa anledningar o underbara människor - en himla tur att jag nu gick dit, för jag blev såå glad av att vara där, se alla mina fina madame-vänner och bara sjunga o vara glad!! Vi håller på att träna till vår "höst"-konsert nu, som går av stapeln den 1/12 och den får ni gärna komma o kolla på! Biljetterna släpps v.46 o det kommer att annonseras om det i Blt! Tror att ni kommer att få en glad o härlig timme med oss:)!!
 
För övrigt så börjar det närma sig jul - inte i privatlivet, men på jobbet! Detta innebär att det börjar att lite köra ihop sig! Lite mycket som snurrar i huvet med planeringar o allt! Tur man inte har så stor gärna för då hade man väl tänkt ihjäl sig!!
 
Det ska bli härligt med en avkopplingslördag på  lördag i klubbhuset på Eskimå! Måleri o fix ska det bli:)! Vi är ett litet lagom gäng som nog kommer att få en trevlig dag där! Själv måste jag göra ett avbrott bara för att få lite rörelseövning med kören!
 
Nu blir det tillbaka till kaffemuggen:)
 

Fredag och vår;)

Ja faktiskt skulle man kunna säga att det varit vårväder idag - jisses vad härligt det varit!! Synd att man inte hunnit njuta helt av det, men liite i alla fall!!

Har besökt Hårloftet för lite klippning av topparna och nya slingor samt färgning av ögonbryn!! Det är alltid såå mysigt att komma dit:)! Nu är det faktiskt sovdags... Igen;)!


Vad ledsen jag blir!!!

Att en person man varit vän med såå länge - i alla fall trodde man det-bara kan vända sådär.... Det är såå tråkigt och jag har mått o mår skitdåligt av det... Visst har jag andra underbara vänner, men det är i alla fall tråkigt:(!! Jag har inte gjort personen något alls och det är det som är så tråkigt, jag trodde inte att det var så med henne att ilskan går ut över dem som inte är inblandade... Men - tydligen så var det väl inte nån äkta vänskap då... Det gör faktiskt ont i mig ändå:(!

Jag har inte ens känt för att gå på min underbara kör delvis pga detta och då är det illa- jag ÄLSKAR ju Coeur Madame!!! Funderade på att göra uppehåll nu i höst, men nu har jag bestämt mig för att inte göra uppehållet, underbara människor har fått mig att tänka om!!

Undrar om det är detta som också påverkar att jag inte kan komma i mina BRA matvanor... Motionen funkar bra men jag MÅSTE komma in i maten med... Har varit riktigt duktig med motionen denna veckan och det känns i alla fall bra!!

Hade dessutom en sån söt utländsk farbror på jobbet, som gjorde mig glad bara av sitt härliga humör:)! 75 år och så pigg o glad!

Tack för att jag fick gnälla lite idag;)!!


Det blidde ingen kanelbulle!!

.... Men nybakad drömrulltårta blev det , bakad av Evelina o kusin Emilia!! Jättegod:)! Tur att man hade kört ett träningspass innan så man kunde smaka en bit utan jättetråkigt samvete.... Blev Easyline idag o det var faktiskt riktigt nära att jag nästan svimmade.... Mest för att det är såå förgrymmat varmt i gamla bankvalvet.... Men - härlig känsla i alla fall:))

Nu e de faktiskt dags igen - ja att sova!!! Så sov sött!!!


RSS 2.0