Nej nu!!!!

Det var väl själve 17 att det ska vara så svårt... Motivationen kommer o går - mest går känns det som! Jag sa när vi var på Cypern jag o syrran, att 10 kilo skulle bort från mig tills min 50-årsdag... Dagen kommer närmare och det blir fler o fler kilon per vecka... Och bröllopet är ännu närmare - nej det är inte jag som ska gifta mig igen! 

Men från idag så har jag börjat lägga in i viktväktarappen igen - har varit så jäkla slarvig med det pga alla kalas o fester o allt! Denna veckan är ganska lugn o det är lättare att komma in i det igen 😊! Så det är bara att bita i det sura äpplet och ta ett allvarligt tag - det FINNS massor av gott att äta som faktiskt inte innehåller en väldig massa kalorier! Så - nu kör jag o hoppas på att det ska lyckas tills den 6e september😀 !! 

Det blev idag havregrynsgröt med hallon till frukost, shake till lunch och hemgjorda hamburgare med bröd o sallad o morot ! Mellanmålen blev banan o ägg på fm och kvarg med hallon i em😋! En halvtimmes promenad fick jag till i alla fall! 

Har fixat smoothie till frukosten imorgon bitti så det blir enkelt😊! Snart dax att sova😴😴... 

RSS 2.0