Pannacottapaj med passionsfrukt

Igår hade vi gäster och jag var lite sugen på att testa att göra pannacotta - har provat en gång förut men den stelnade inte... 😮! 

Gav mig ut på nätet o kollade och hittade då nåt som lät så in i baljans gott o spännande ...  

Och - den var GOD kan jag lova och framför allt så enkel att göra och en väldigt bra pajdeg! 

Så - den kan jag rekommendera ...  (null)


https://www.arla.se/recept/pannacottapaj-med-passionsfrukt/

Restresa till Teneriffa

Ja så blev det!! Då både jag o Henke går hemma just nu ( alltså utan att jobba) så blev det en restresa - helt oplanerat! Henke satt o kollade resor o eftersom allt är som det är nu så är han ganska trött på det mesta ( utom mig verkar det som ;) )! Så - nu sitter vi på hotell Riu Buena Vista i Playa Paraiso, Santa Cruz på Teneriffa! Ett väldigt fint o trevligt hotell med stora fina lägenheter med stor balkong/terass! Vi har bästa utsikten med - både över havet, La Gomera och poolen ! Bra mat, gott om solsängar och allmänt bra👍🏻! En vecka med flyg från Kastrup, hotell med all inclusive för 2 personer - 11400kr!! Mycket lagom😍!! 

Ikväll åkte vi in till Playa de las Americas och gick en sväng o sen åt vi på Tony Romas.. alltså - om ni åker till Teneriffa ( eller nån annanstans där denna restaurang finns) så måste ni bara äta där - såååå gott👍🏻! Speciellt deras Baby ribs😋😋😋!! 

So Long💖 (null)


RSS 2.0