Coeur Madame!!! Ja jag blir glad av det!

Det är ett par ggr som jag inte - av olika anledningar - varit på kören! Det var också - även det av vissa anledningar o underbara människor - en himla tur att jag nu gick dit, för jag blev såå glad av att vara där, se alla mina fina madame-vänner och bara sjunga o vara glad!! Vi håller på att träna till vår "höst"-konsert nu, som går av stapeln den 1/12 och den får ni gärna komma o kolla på! Biljetterna släpps v.46 o det kommer att annonseras om det i Blt! Tror att ni kommer att få en glad o härlig timme med oss:)!!
 
För övrigt så börjar det närma sig jul - inte i privatlivet, men på jobbet! Detta innebär att det börjar att lite köra ihop sig! Lite mycket som snurrar i huvet med planeringar o allt! Tur man inte har så stor gärna för då hade man väl tänkt ihjäl sig!!
 
Det ska bli härligt med en avkopplingslördag på  lördag i klubbhuset på Eskimå! Måleri o fix ska det bli:)! Vi är ett litet lagom gäng som nog kommer att få en trevlig dag där! Själv måste jag göra ett avbrott bara för att få lite rörelseövning med kören!
 
Nu blir det tillbaka till kaffemuggen:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0