Tjolahopp vad det är gott med choklad:)!

Mmmm...Marabou, nej inte ikväll:)!! Jag har varit på chokladprovning ikväll i skolan, gamla hemkunskapssalen...men den var nyrenoverad o jättefin:)! Men det var inte lokalen jag skulle berätta om, utan chokladprovningen!
Det var jag, några andra fixare, ledare o några från styrelsen i Rödebygymnasterna, totalt var vi 12 st tror jag! Det var Sonja från Choko Latte som höll i provningen och vi fick smaka 7 eller 8 olika sorter!  Den mörkaste var 88 procent och den ljusaste 54 procent kakao (är inte HELT säker på siffrorna)!! Trevligt hade vi i alla fall och efter själva provningen så serverades lite ost o kex, vindruvor m.m. Jag bröt upp kl 21, då barnen var hemma själva och då hann jag ju hem till delfinal 2 i schlagerfestivalen!

Innan idag så jobbade jag, började tidigt idag då Henke skulle iväg och kunde lämna Evelina! Skönt - jag hann jättemycket på den extratimmen!

Efter jobbet blev det lite avkoppling i solstolen en stund innan det var dags att köra tjejerna till stan för gitarrspelning! Tjejerna är alltså Evelina o kusinen Emilia:)! Medan de var på gitarren så tog jag en runda med Disa och fick även sällskap av min "moster" Carina! Trevligt, vi fick prata på av bara 17, eftersom jag var tvungen att vara tillbaka på Musik i Blekinge tills lektionen var slut!! Men vi klarade det bra;)!!

Nu ska jag bara kolla hur det går för Saade , om han går vidare eller ej:)!! Hoppas i alla fall...Man kan verkligen inte veta!!  Dessa glasögon blev det som jag igår beställde... De kändes absolut bäst o såg bäst ut i verkligheten!!


Så - vi säger så för ikväll då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0