R*e*g*n!!!

Vad i hela friden?!!! Sist skrev jag "sommaren är varm" - jo det var den ju då...bara en vecka sen! Ja det var varmt så in i helsike bara för 2 dagar sen med, då vi var på Torkö med Susanne o Mattias (o förstås Meja)!! Men... vad hände nu då?!! Jo, min första semesterdag var igår och vad tror ni att man vaknade av?!! Jo...av regnet som smattrade mot taket utanför fönstret=((!! INTE kul om nån nu tänkte det... Jo jag kan väl stå ut med regn - så det blev att åka o handla en riktig storhandel på Maxi! Evelina följde med så då blev det ännu större handel! Tog 2 timmar, men då pratade vi med en massa folk med...

Meeen ... idag då  ... REGNET väckte mig även idag=(! Och...sen har det minsann inte varit uppehåll en enda sekund på hela jäkla dagen - hur kul är det?!! Stackars Susanne o Mattias, som skulle ha kalas för Meja som blev 1 år igår och skulle ha det i partytältet - hur KUL var det?! Ca 0 på en skala...

De fick i sista stund möblera om" hela lägenheten" och sätta in borden inne i stället... Det blev ju bra men massa xtra jobb ju...Jaja - kalaset gick bra och det blev god fika och tårta och en massa paket till dem båda (ja, vi firade Susanne med idag)!!

Tog en sväng om stan och "HEMMAKVÄLL" för att hyra lite filmer - det är ju riktigt filmmysväder! Det var FLER ÄN VI som hade den tanken kan jag säga... Men...4 filmer blev det:)! Kanske vi kan se "2012" ikväll, den verkar bra!

KUL är det att det verkar bli lika underbart väder även imorgon... Blääähhh säger jag bara... Man får ju verkligen hoppas att det INTE blir så här på Gotland då vi så småningom ska dit ... nej det vill vi inte!! Bara uppehåll - det räcker bra, men gärna sol med förstås!

Oj vad det blev gnälligt idag, men då det bara plötsligt slår om och blir 7-8 grader kallare över natten och så bara regnar det som om han hade betalt för det där uppe... Då blir man rätt sur!!! Det går väl över!!!

Fattar ni att Meja redan är 1 år?!!! Vart i hela friden tog det året vägen undrar man!? Komiskt - igår på sin 1årsdag - så började hon plötsligt att gå själv, bara vandrade iväg...:)!! Ser såå himla gulligt ut ju då de är så små:)!! Nej, nu ska vi se hur det går att lägga över lite foton från nya kameran:)!! Sen blir det nog film ... om inte de andra sover ... här är rätt tyst!!

  Hampus dyk! Evelinas hopp!

 Kalasfin Meja:)




Hej o tack kära vänner!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0