Terror förstörde vår weekend...

...men värst av allt är ju det som hände !! 


Evelina o jag skulle ha en mysig helg i Stockholm med shopping, hotellfrukostar och Danny Saucedo... tog flyget från Ronneby kl 15,40 och hann precis innan höra att en lastbil körde på folk på Drottninggatan ... man tänkte ju då att det var nån galning ! När vi sen landade så hörde man vad som hänt o att hela City var avstängt! Vi valde att vända om o åka hem igen och fick enorm service av BRA flyg - bokade till Kalmar då det blev för tight att hinna tillbaka till Ronneby och de sena flygen var fulla! 

Så - det blev en kort vistelse i Stockholm men det kändes som att vi hade haft för mkt tråkigt runt oss och så ville man ju inte att alla här hemma skulle gå o oroa sig❤️! 

Det värsta var ju ändå att det hände...där....i vårt land.... Tänker så på alla stackars människor som befann sig där, skadades eller dog - alla anhöriga o inblandade... Jag fattar inte att folk kan bli så störda o utföra såna här grejer😡!  Fy fan för dem!!! Hoppas inte att han får avtjäna straff i vårt land i alla fall !! 

Det blev i alla fall en dag här hemma med lite målning av fönster ( inte rutorna alltså😂) och annat! Uterumsbygget går framåt o det blir såå bra!! 

Nu blir det kväller😊😮!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0