5e november - dagen efter

Ja ... då menar jag dagen efter Ullared:)!! Lite sådär seg som man brukar vara...

Har hunnit med en del på jobbet, men som vanligt hade jag velat hinna mer!! Ska ta ett ryck i helgen nån av dagarna! Nästa vecka kommer det mycket jul!!

Efter jobbet packade jag upp det som skulle packas upp efter Ullared - en del var ju julklappar och det skulle ju helst antecknas, så att inte hjärnan glömmer det igen! Kassarna är i alla fall borta från köket! Det kom sedan - efter mycket om o men - en man som skulle köpa Evelinas hylla+hurts. Han kom 1 timme o en kvart efter att han ringt och sagt att han körde från stan... ? Sa att det var så svårt att hitta i mörkret ?? Men... han hade ju i alla fall bil!! Skit samma - i alla fall så hann min inspiration för att springa att försvinna medan jag väntade o väntade (Henke var på spinning)...

Sen då jag satt o kollade lite på facebook (TUR) så fick jag ett meddelande från Tina då hon frågade om jag skulle med på gympa 19.45*? Och jag tänkte: ja varför inte egentligen!! Så så blev det - det var Annelie Virveus som hade gympan och det var både kul o jobbigt - svettades som fasen!! Men det är bra!! Så den ska jag nog faktiskt gå på om torsdagarna!! Ska även testa på söndag, då Cina har ett pass kl 18. Så knäppt att inte gå här i Rödeby - det är ju så nära o bra!! Dessutom bra komplement till Xtravaganza på söndan, då där inte är öppet på helgen!!

Ska avsluta med ett kort på Evelina, som blev såå glad för sin stickade klänning som jag köpte i Ullared! Hon blev verkligen fiin i den!!

Så.... here you are;!!              

Nya klänningen!!


4e november - ULLARED!!

Halli hallå - nu e man trött!! Men det är det värt!! Efter att ha stigit upp strax innan fyra för att åka och göra av med "en massa pengar" så känner man sig seg... Det började inte bra, då jag körde ifrån min lilla matsäck hemma! Tur att macken i Värnamo öppnar tidigt! Fick bli ett besök där! Meja var med och har varit fantastiskt snäll och go och glad! Otroligt, då hon åkt bil i 7 timmar!! Hon sov hela vägen upp - vaknade en stund innan vi var framme och åt! Sen har hon sovit och varit vaken o glad om vartannat - såå himla snäll o nöjd!!

Det blev en hel del julklappar handlade; till egna barnen (förstås), syskonbarnen Alva, Emilia o Lovisa, Selma och gissa vad... även till Meja faktiskt;)!! Blev även en hel del scrapbookgrejor (superbilligt), present till Mattias, lite kläder till barnen, lite julgrejer (ljus, servetter och sånt) och en del annat smått o gott!!

Körde hemifrån kl 4.25 och var hemma kl 19 efter att ha lastat över grejorna i Fridlevstad hos Susanne. Det var förutom vi tre även Ewa (Susannes pappas sambo). En mycket trevlig dag har vi haft!

Igår var det smyckesparty hos Annika och i förrgår var det heminredningsparty hos Julia (o Stefan). Många partyn blir det:)!! Blev en del handlat:)!! Hade fått in såå mycket fina julgrejer på Zelected by house!!

I helgen så var det besök i Skåne på lördagen - hann med både Svärmor o svärfar, Annalisa (Henkes mormor) och Paulina, Jimmy o Selma (Henkes syster m fam).

I söndags så blev det en del städning, strykning och på eftermiddagen så var det minnesgudstjänst i kyrkan med kören. Så fiin stämning i kyrkan då men lite sorgsen så´klart!

Xtravaganza har fått besök av mig måndag o tisdag hittills denna vecka, i måndags styrketräning + löpband, dusch o massage och igår blev det "bara" löpbandet - gick o sprang lite blandat! Härligt!

I fredags hade vi Morgan från Sandå måleri här, för att kolla lite tapetseringsarbeten här - i vardagsrummet, hallen o köket! Han skulle skicka en offert i denna vecka, så hoppas den kommer snart o att den är "överkomlig" så vi kan få det gjort så snart som möjligt! Har valt tapeter och det gick bra - var överens rätt direkt!! Sån tur! Blir nog kanon...

Nej nu somnar jag snart - har typ bara varit hemma o vänt både måndag o tisdag - inte ens packat upp mina grejer från ljuspartyt som jag fick i helgen. Och inte Ullaredskassarna - de står i köket o kollar på mig! Men ... de får vänta tills i morgon... Ska skriva upp lite med, så jag vet vad jag handlat:)!!

Ska gå o vaccinera mig i morgon!! Får se hur det går - Hampus har gjort det idag och har skitont i armen!!

Sov sött där ute!!

RSS 2.0