Löpning o morgonwalk vid Atlanten

Ja , värre kan man ha det ! Det finns inget så härligt som att bara hoppa i ett par korta byxor o ett linne ( ja såklart underkläder med) och bara ge sig ut... Det är svårare i Sverige denna årstiden då man måste på med underställ och allt innan man kommer iväg😯! Så - lika bra att ta vara på dessa dagar... Jag sprang lite nere vid strandkanten med men jisses vad det var tungt för benen☺️! Men ändå lite häftigt att springa precis utmed flygplatsen där det lyfter o landar plan medan man går precis "under"! 
 
Imorgon är det dags för en utfärd med katamaran till den lilla ön Isla de Lobos. Den berättar jag om imorgon! God natt😴! 
 
Bilder kommer sen - de vill inte laddas över nu☹️... 
 

Tillbaka igen!!

Nu ska jag minsann på allvar ta tag i bloggen, då jag från onsdag är utan jobb... ja jag slutade redan i torsdags men det var pga semester... 
 
Befinner mig just nu inPuerto del Carmen på Lanzarote / trots att vissa av mina inlägg är daterade,från Mexico;)! Jag TROR i alla fall rätt säkert att det är Lanzarote vi är på😍! Henke och Evelina är också här! 
 
Tänker att nu när man ska vara arbetslös i två månader ( åtminstone) så kan det vara ett bra tillfälle att komma igång med bloggen , om inte annat för att själv se tillbaka på vad jag gjort... 
 
Anledningen till att jag inte tänker göra något innan nyår ( i söka jobb-väg) är till största delen att jag behöver försöka att fatta vad det egentligen är som har hänt sen den 19e mars i år... dagen då jag o mina barn var på Kosta Spa och fick beskedet att Peter ( min älskade bror) dött - av vad visade sig senare vara en hjärtinfarkt...  Det kom som en chock även om han inte mått bra med sin diabetes - men att han plötsligt inte fanns mer var ( är) så svårt att fatta!!! Dessutom så har det sen hänt så enormt mycket sedan dess så man har verkligen inte riktigt kunnat ta in o fatta att han verkligen är borta... Så - nu ska jag försöka att komma ut ur "bubblan" och in i verkligheten igen... allt annat som hänt kommer jag till längre fram😯... 
 
Vi har superfint väder här - inte sett ett moln på hela tiden sen vi kom hit:)! Man måste ju ha tur nån gång😊! Vi gör inte mycket alls/ sover, äter lite, solar o badar! Ja lite promenader o så med! 
 
Lägger oss tidigt o sover länge😴! Kommer nog hem som nya människor - vi hoppas på det😍! Nu blir det sängen ! Sweet dreams😍! 
 
 

RSS 2.0