Ännu en mörk regnig dag...

Hu vad det varit MÖRKT hela dagen idag - man har inte sett en enda lite ljusstråle!! Men har fått gjort lite inne i alla fall! Började med att ta strykhögen i morse så den är borta!! Härligt...

Har sen satt in lite grejer på både blocket o tradera! Tradera får man ju ta lite i taget, så att inte alla avslutas samtidigt, men har i alla fall börjat!! Hampus bilbana har vi sålt - den var på blocket:). Skönt då man blir av med det snabbt!

Henke var på spinning innan och då passade jag på att åka ner till jobbet en sväng och förbereda lite för i morgon, så barnen kan få lite sovmorgon då det är höstlov!! Hampus o Evelina var med och hjälpte till lite och jag tycker nog att det blev en hel del gjort!! Så... nu har "vi" sovmorgon till 8.30 i morgon...

Tog mig i kragen och sprang en sväng idag med - hade tänkt GÅ men tog joggingkläder "ifall jag skulle bli sugen på att springa"... Och.. det blev jag!! Tyckte det var så trist väder så jag tänkte springa så långt jag orkade och det blev hela rundan utom backen upp vid prästgården... Den valde jag att gå! Men såå härlig känsla i alla fall - sprungit 2 dagar på rad!!!

Rätt slapp dag annars kan man säga!! Men det är rätt härligt nån gång!!! Kram till er alla...


Lördag:) en härlig dag!!

Vilken faktiskt härlig dag det varit!!

Började dagen med att stiga upp - så börjar de allra flesta dagar i mitt liv:)! Det blev sen lite ägg till frukost och ett äpple och grönt! Efter frukosten tog jag Hampus med mig till Maxi och handlade - blev ett rejält lass för hela 2200 kronor - vete fasen vad vi handlade... Det blev en hel del kött, fryst och sånt - var rätt utplockat här... Har ju inte tänkt på vad det funnits nu, då jag inte ätit och så! Men... nu har vi välfyllt igen! Var och lämnade av några "Herman" på vägen med...

Då vi kom hem fixade jag till i köksskåpen lite - hade köpt nya kaffe/temuggar på heminredningspartyt som skulle möbleras in och så bestämde vi att vi skulle ta ut "Gröna Anna"servisen i köket och använda den, i stället för att bara ha den stående med den andra finservisen! Så - där hade jag att göra en stund!!

Det blev lunch innan skåpsmöbleringen med - makrill, clementin var "huvudingredienserna". Bakade även ut en Herman och faktiskt senare provade en bit - jäklar vad den var god!!

Det regnade som bara den mesta delen av dagen och jag hade ju tänkt springa.... Jaja - skit i regnet och spring ändå tänkte jag och så blev det!! Och ... det gick så bra!! Orkade springa hela östran rundan och det kändes att man är 10 kg lättare!! BLÖT var man ialla fall då man kom hem - men det var faktiskt härligt trots allt!!

Middagen idag blev tacos och det var GOTT!! Även utan bröd - för det tog jag inte!! Grönsaker och färs och ett par chips ... Tyckte jag var värd det efter löpningen...

Har ikväll suttit lite och "scrappat" - tänkte att jag skulle få lite erfarenhet så att man kan göra lite fina böcker! Har gått med i Karin Mannerståls klubb och tänkte i alla fall ge det lite tid. Man lägger tid på så mycket onödigt, så nu ska jag göra lite mer sånt som jag vill... Är rätt nöjd hittills:)!!

Meja kom förbi en snabb sväng (Susanne o Mattias med så´klart) på vägen till deras "kvällsaktivitet". Hon var sååå söt i sin nya mössa:):

 

Eller hur?!



Evelina ville testa att rulla upp sitt hår på Papiljotter, så det gjorde vi... Så här fin blev hon::




Glöm nu inte att ställa om klockan i natt!!! God natt...



Fredag igen!! 23e okt - Meja 3 månader!!!

Jaha då sitter jag här vid Idol igen - redan en vecka sedan sist!! Undrar vem som ska åka ut idag?! Idag har jag börjat trappa upp med MAT igen... Gott var det!! Sitter nu med en STOOR kexchoklad och smaskar!! Haha nu lurade jag er... klart jag inte gör!! Har ätit ägg, grönsaker, tonfisk o kyckling i mindre mängder!! Gott och trevligt att äta igen:)!! Bjöd min kära dotter med sambo också på mat ikväll efter deras babysim!! Hon blir bara sötare och mysigare för varenda dag lilla Meja! Tänk att hon redan är 3 månader idag!!! Det går sååå snabbt!! Idag har jag haft en härlig dag faktiskt! På förmiddagen mest, då jag började en scrapbook, pysslade och bara mös!! Så härligt att sitta ner och göra nåt som man tycker är kul och inte bara måsten hela tiden! Jag har även tvättat och småstädat lite men inte alls så det varit jobbigt eller tråkigt!!Kanske är det så att det känns roligare med nu då man har 9½ kg mindre att bära runt på!! Evelina o Hampus har varit på disco ikväll! Det är inte precis som discon var då vi var i den åldern! Det är mycket lekar, spel och sånt nu och det är ju kul i alla fall!! De dansar inte så mycket... Kommer jag ihåg att vi gjorde då vi var på "minidisco" på Statt för 100 år sedan!! På jobbet så ramlar julen in lite pö om pö nu och det börjar bli lite smått stressigt!! Kalendrar och det är inne! Sen är det helg nästa vecka och sen Fars dag, så det är lite extra!! Men det är kul att ha att göra!! Nu ska jag kolla vidare på alla duktiga tjejer o killar i Idol!!! Ha de!!(Här är min lilla ögonsten;)!!)

Hu det var länge sedan!!

Nu är det dags att ta tag i bloggandet - har inte blivit skrivet NÅGOT sedan innan vi reste till Cypern!! Så... Jag börjar med att säga att det var en underbar semester - lagom varmt och allt!Vi bara njöt av att vara lediga och det blev sol, bad och god mat och bara avkoppling!! En dag tillbringade vi i Water World i Agia Napa - en suverän vattenpark!! Hade skitkul där!! Tog taxi fram o tillbaka - inte så mycket dyrare än buss och framför allt BEKVÄMARE och snabbare!! Så sammanfattningsvis så får semestern 5 solar (av 5)!!!!! Med det nyttiga ätandet så började det faktiskt rätt bra, men sen gick det lite åt "pipsvängen"!!! Men jag såg det om att... ok - det är semester!! Det blev inte SÅ mycket synd, men i alla fall!! Har sen varit skitsvårt att komma in 100 i det igen här, har min trevliga "kvinnovecka" och den skitveckan medför alltid ett konstigt sug och allt!! Så... det har inte gått skitbra, även om jag skött motionen i alla fall!! Nu har jag i alla fall bestämt att det blir helfart från i morgon igen - ska ta de sista kilona!! Det är lika bra, så man kommer ifrån "skiten" igen:)!! Jag är - apropå skit" mest orolig för min stackars mage - vill INTEEE bli på väg att bli förstoppad igen - fy fan vad det var hemskt!!! Så jag får snällt pilla i mig såna däringa loppfrön och hoppas att de gör sitt!! Har spelat WII Fit ikväll i 32 minuter - Shit vad KUUL det var - hade inte spelat på LÄÄÄNGE!!! Rockade bl.a. rockring och DET var jobbigt - var skitsvettig efter:)!! Backhoppning, slalom och lite till blev det!! Kul!! Är Wallander på TV nu men det är ju inte alls samma grej då det är på engelska!! Typiskt! Det ska bli lite träning nu i veckan; i morgon styrketräning, tisdag styrketräning eller löpning (beroende på väder), onsdag "orbitrek" på Xtravaganza innan "gruppen" och så blir det styrka torsdag!! Fredag till söndag får det bli promenad o löpning!! Såå... Drinkar från i mogon - nu kör vi!!! Over to you out there....

RSS 2.0