Förra inlägget är från igår...

Men det har strulat när jag skulle lägga upp det:)!
Idag har dagen bara gått till en massa saker som jag knappt vet vad?!
Imorgon blir det genrep!!! Och utfärd....


Babysim:)

Fick den stora äran att babysimma med Juno idag! Det var varmt o gott i lilla bassängen och det var mysigt! Är ju ett tag sen sist:)! Meja satt på trappan i bassängen och hon var så duktig o snäll:)!

En snabb dusch efter det o lite tjejsnack i bastun med Meja så blev det raka vägen till Rosenholm för truppträning! Hampus var med idag och han var jätteduktig!

Nu e de Xfactor o lugn kväll vid tv'n:)


Ooojjj -torsdag igen...

Hur har det gått till undrar jag bara?!!
Nu MÅSTE jag bara ta o få iväg ett brev till honom / henne som har hand om tiden och be att de vrider ner farten en aning -en ganska stor aning tycker jag nog...
Det får inte bara fortsätta att gå så här fort:(! Jag hinner inte med, fastän att jag har kommit igång att springa nu!!
Jaja- iallafall så har det hänt lite sen förra torsdagen, därför jag inte skrivit ...
Barndop i söndags, avslut på vårt 10-veckors projekt på Wellivate i måndags, Coeur Madame i tisdags, syjunta igår ( hos mig)! Har faktiskt även hunnit med att jobba lite mellan varven;)! Julen börjar flytta in i godisavdelningen med:)!
Imorgon ska jag få göra nåt mysigt:)! Berättar då! Nyfikna får återkomma;)

God natt med oss!


Dopklänning, dopkakor, julklappar o träning:)

Ungefär så har de senaste dagarna sett ut!! I love Baking! Jag har gjort " rosa trekanter" till Junos dop, som är på söndag! Jag fixade även till o bytte banden i dopklänningen igår kväll- de ville helst ha andra band och inte samma som då Meja döptes. Klart! Eve var snäll o hjälpte till att pensla kakorna!

Igår kväll var jag på Lavendelns Minispa på lite prova på! Var jättemysigt och kände mig superren då jag gick därifrån!

Nu börjar julen verkligen att ramla in på jobbet- jag vet inte i vilken ände jag ska börja ( fast börjat har jag ju gjort...)! Nu har jag en plan - men allt tar ju en väldig tid... Får se om jag hinner få en början imorgon i alla fall! Vill ju att det ska se bra ut!! Men - ingen brist på sysselsättning nu på några månader kan jag lova!

Efter jobbet idag var jag bara hemma o bytte till träningskläder, sen upp till Wellness för att träna! Körde löpband en halvtimme ( gick på 6 resp 6,5 km/Tim i 15 min... Sprang på 9 resp 9,5 km/t i 15 min)! Kändes bra:)! Sen lite styrka(triceps o ben) för att avsluta med 12 min på crosstrainern!! Är nöjd för jag tycker det flöt på bra o jag hade bra puls !!

Om man skulle hoppa o lägga sig nu, så man orkar "jula" vidare imorgon!! Ja - så får det bli!!


Utvecklingssamtal o träning!!

Jobb med hjälp av praon Emma idag! Jag har lite smått börjat bygga julen, lika bra det! Varorna börjar ju liksom rulla in lite smått... Det är ju ett pyssel att få plats med allt, men det brukar lösa sig.

Har ringt doktorn idag och fick tid imorgon till Hampus! Han har fortfarande superont i halsen:(! Tråkigt för honom såklart, lika bra att kolla upp:)!

Efter jobbet så blev det utvecklingssamtal med Evelinas fröken! Kunde verkligen inte vara bättre, hon låg jättebra till i alla ämnen och hade för det mesta alla rätt på läxor o prov ... Något fel ibland men det måste man ju få ha;)! Känner mig glad att det går bra:)! Skulle varit med Hampus med idag men pga sjukan så har vi fått ny tid.

En runda med Disa på det och sen ett träningspass på Wellness här i byn! Sprang på bandet en del o det går bättre o bättre, hade rätt skor idag! Sprang på 9,1 först o så 9,5 o så lite på 10 (alltså km/ Tim)! Det känns bättre o är jätteskillnad mot vårt löpband... Mjukare... Körde även lite armar o mage!

Nu blir det tv'n o lite virkning innan sängen ropar! Sovmorgon imorgon, då det inte är mening att åka till jobbet innan doktorn... Så - ni får en fin bild från skolgården taget...


Shopping, träning o reklam...

Japp - det är de tre stolparna för idag;)! Var på jobbet o städade till lite i morse inför Fars Dag! Köpte med frallor hem till frukosten!
Eve drog iväg på sin kvällspostenrunda och när hon kom hem så åkte vi till stan:)! Henke hade redan åkt iväg, för han är inte direkt glad för att springa runt och då blir det bara stressigt så då "får han åka själv"! Eve o jag var där i 3,5 timmar och hittade lite smått o gott! Lite julklappar, lite till oss själva, lite till Hampus .... Men vi skulle uträttat mer egentligen;)!
Det blev en kebabsallad till lunch på Michelles-lite nostalgi att äta där!!
Wellness och träning där blev nästa punkt i dagens schema:)! Crosstrainer och Easyline med syrran blev det:)!
Hem o hjälpte Hampus sortera reklamen - han har inte orkat nu när han är sjuk! Sen medan maten stod i ugnen så körde vi med Hampus o reklamen. Är han sjuk så är han o då kan han ju inte cykla runt med den. Gick rätt snabbt! Jag tog buntar med mig o gick som fanken medan Henke o Hampus körde! Vilket samarbete vi hade;))!
Efter middag så blev det tv.... Så mycket bättre!! Lite virkning till det och så slocknar man nog strax... En bild på mina rutor o så tackar jag för idag!!!


Trött!!!

Blir inget skrivet idag- e trööötttt!!! Så förlåt;)


Jag tror inte det är sant!!!

Men det är det - det ÄR verkligen fredag imorgon igen- hur går det till?!!

Juleskum o sånt börjar byggas på nu på jobbet, det är inga lugna stunder alls nu... Men det ska det ju heller inte va!

Jobbade lite längre idag så kan jag va ledig imorrn, dax att åka in till tandspecialisten igen, för att få en behandlingsplan. Kom hem 17,20! Bytte om o sa hej till barnen och körde upp till Wellness. 15 min crosstrainer o Easyline:))! Glömde skor min jäkla klantskalle. Inte att ta på mig då jag gick ut såklart men träningsskor! Orkade inte hem o hämta så det blev utan. Funkade!!

Hem o åt o duschade o åkte o handlade -skönt att ha det gjort:)! Köpte ett par stövlar med lagom klack- gillade dem:)! (... Annars vore det jävligt dumt att köpa dem)!! Bild i morgon kanske?!

Lite bakning i tv på det o Emelie som åkte ut:(!!

Nu somnar jag....zzzzzz.....


Förresten - första kunden idag hade Pippi;))


Fotvård o barnvakt!!

Ja det var väl det som jag njöt mest av denna dagen :)! Städade först på fm och det finns många saker som jag gillar mer, framför allt eftersom det inte varar såå jäkla länge... :(!

Fotvård o struntprat på Lavendelns Minispa följde sen och det var härligt att få fötterna ompysslade! Som nya:))

Åkte sen o hämtade min söta lilla ( stora) Meja på dagis och det var populärt att jag kom:))! De där spontana kramarna gör en sååå glad:)! Åkts sen hem till henne för att passa henne o Juno medan Susanne skulle träna! Det gick så bra så - hon blev ledsen ett par ggr men då sjöng jag lite för henne så blev allt bra;))

Hem sen o tränade lite i garaget innan jag körde ner Eve till träningen! Hämtade ut mina kläder som jag beställt från Cellbes o provade dem nu ikväll - de var perfekta:)! Två timmars strykning o Grey's blev härlig kvällsavkoppling!

Härligt med lediga dagar:))


Vilken dag det blev...

Jobb till 13,45! Hämta Eve som skulle till tandhygienisten o plasta in några tänder... Skulle vara där 14,20... Vi var där kvart över- kom in tjugo över och var ute igen tre minuter över halv tre! Det kallar jag snabbt, och då hade hon plastat in tre tänder:)!!

Hämtade cykeln i skolan, körde hem en sväng o fick ett samtal från tandvården-jag hade glömt min väska... Tillbaka o hämta den, in till stan med Eve o Emilia för gitarrspelning. Medan de spelade så gick jag till Simsalabim för att kolla lite pyssel!

Tog sen en tripp till Maxi där vi hade kundkväll och det var en del folk! Träffade bl.a. fd grannen Jennie( saknar dem), mor o far, Lina o flera andra:)!

Avslutade dagen med Coeur Madame och sång, glädje o vänner!!! Lite möte med vår lilla grupp efter och vet ni vad?! Jo sen var dagen helt enkelt slut! Ska bli skönt med ledig dag i morgon o njuta av fotvård på Lavendelns Minispa:))!

Avslutar med en höstbild:))


Ny vecka- ännu en gång!!

Det är ju helt overkligt att tiden går så jäkla fort...:(! Måndag igen och november... Vart har 2012 tagit vägen -jag undrar bara alltså?!!

Har idag haft en duktig PRAO-tjej hos mig på jobbet! Detta innebar att jag hann få en hel del annat gjort , som jag inte hunnit annars! Så - bra jobbat Emma:)!!

Efter jobbet blev det en runda till Långö - vad jag gjorde där behövs väl inte sägas;)!? En sista målning av "öppna spisen" blev det, iskruvning av hyllor o korgar i garderober och lite undanplockning:)! Henke o Hampus var o körde iväg skräp, så nu ser det riktigt trevligt ut- även om det är en del kvar! Men inte så mycket stora saker...

En ganska sval men härlig runda med Disa blev det sen och precis nedanför vår långa backe sprang en räv över vägen o gick sen framför oss hela backen upp - utom absolut sista metrarna... Lite läskigt då det är mörkt i backen - lysena e inte jättebra...

Nu får det bli lite sov innan det är dax att jobba igen!! En bild från klubben;)


Avslutning med Beck o "Gamen"

Denna Beck-filmen hade jag inte sett förut, men den var bra som alltid!!

Dagen tillbringades mest på Eskimå idag, i alla fall av mig, Jenny o Anders! Vi hann få en massa gjort i det stora rummet och inplockat porslin o glas :)! Skönt att ha kommit en bit på väg:)!

Kalkonmiddag blev det idag och det är ju såå gott! Och -ikväll blev doppresenten till Juno klar:))


Barnvaktspremiär;)

Idag var första gången som jag passade Juno!! Passade Meja med men det har jag/ vi gjort förut! Susanne ville testa o träna och det är klart vi gärna passar:))! Det gick hur bra som helst - hon tog i och la ett riktigt bajslass med;). Men det gör mig inget - det är så mysigt att byta blöja- hon gillar det!

Ikväll blev det storhandling medan Eve o Hampus var på truppen! Hampus ville testa på om det verkligen var jobbigt -som Eve brukar säga;)! Det var det visst men han tyckte det var kul:). Kan va kul att variera träningen lite så tränar han andra muskler.

Här är små älsklingarna!!!


Biomys med Meja!!

Ja det blev bio med Meja idag och hon fick välja filmen (såklart)!! Det blev Tingeling, trodde nog annars att hon skulle välja Madagaskar! Men - hämtade upp henne hemma och hon stod där så gulligt o väntade på trappan bredvid garaget i jättefina halloweentofsar o log!! Vi hade tur o hittade parkering PRECIS utanför bion, bara rakt över gatan! Tur med tanke på att det regnade... Köpte popcorn o läsk - det måste man ju;)! Satte oss sen i biosalong 2, där filmen visades! Disney är otroligt skickliga på att göra filmer, även så att vuxna gillar dem... Jag både skrattade o "grät" ... Väldigt bra - och Meja gillade den med!! Tur det...
 
 
 
En liten tur ner till Hemmakväll gjorde vi så att hon fick köpa lite lördagsgodis - och jag köpte lite till Hampus o Eve!!
 
Tog sen rundan runt Kyrkogården och minneslunden och tände ljus för farmor o mormor! Det känns alltid väldigt jobbigt att gå förbi kapellet, då alla minnen från begravningarna kommer tillbaka - trots att det är en del år nu... Lite tårar får man alltid i ögonen... Meja hade tur då det stod några där som bjöd på kakor o  saft (eller kaffe)!!
 
En härlig promenad med Disa blev det innan middagen, det var så fint med alla ljus på kyrkogården!!
 
Middagen idag bestod av kalops o potatis - gott!! Det är inte så ofta man lagar det,,, i alla fall inte här!! Imorogon ska vi äta kalkon! Men den får nog Henke laga till , då jag kommer att tillbringa dagen på Eskimå tillsammans med Jenny! Henke o Magnus har idag byggt klart alla garderober och satt i handtag o allt, så nu är det till att plocka in allt igen:)!! Ska bli skönt att få ordning på allt som står/ligger överallt!!
 
Igår kväll bråkade det med inlägget då jag skulle lägga in så jag lägger in det härefter, så läs det som fredag:)!!
 
Nu lite bilder från dagarna!!  Om ni undrar om bilden med trädet, så har det en "historia" - Då vi stannade vid kyrkogården så sa Meja; " Ah momo titta - en fladdermus !! " Så gulligt - det där döda lövet ser ju ut som en fladdermus faktiskt:))
 

Eskimåfix:)

Ikväll har jag, Henke, Magnus och Anna varit på klubben i sådär 3 timmar! Henke o Magnus byggde ihop 4 garderober till hallen uppe. Anna kom med bullar, sen skurade hon köksbänken o tog bort målarfärg, dammsög tjejernas omklädningsrum. Jag roade mig med att klippa ut fyrkanter o trekanter i svart dekorplast, för att fixa till kaklet i köket, visar före o efter nedan!

I måndags o tisdags var vi i Ullared:)! Det var jag o mina tre barn, Juno, syrran o två barn o svägerskan med döttrar... Körde upp på måndan vid lite olika tider... Det var lagom med folk på eftermiddan och vi hann få ihop fulla vagnar! Det pissregnade ute så det var bara att kasta in kassarna i bilen! Sen till stugan o sova för att bege oss dit kl 8 på tisdan! Blev en del i vagnarna då med! Så - med bilen full körde vi sen hem och var hemma vid halv sju... Kul med såna utfärder o Juno var otroligt snäll:))


RSS 2.0