Ledig dag = fullt upp!!

Jaha då har man varit ledig från jobbet idag:)! Men inte 17 var man ledig ändå... Började med att skjutsa barnen till skolan, då Hampus skulle ha friidrottsdag på Västra Mark och Evelina hade ont i halsen - skulle annars ha gått!!

Tog sedan tillfället att åka o handla, innan jag skulle infinna mig hos Ann på Lavendelns spa för lite ansiktsbehandling! Handlingen gick bra men det blev avstämning idag:) - och det stämde bra!! Jag hann i alla fall i tid till Ann! Fick en härlig rengöring o massage och kände mig som en nyvaken person då jag gick därifrån!!

Ja - gick gjorde jag bara till bilen - sen fick den ta mig hem med mina varor...

Inplockning av varorna då man handlat är såå drygt, men det måste ju göras!!

En promenad med Disa blev det innan jag åt lunch - tjuvstartade med FF lunch idag, för att se lite med vikt och så! Blev kycklinginnerfile med fullkornspasta o sallad, knäckebröd med skinka till det!! Blir samma imorgon...Eller i varje fall likadant!!

Sen har det varit plock och städ som vanligt!! Att det aldrig tar slut?!! Ändå kan man inte känna att man nån gång e färdig:(!

Körde igenom övningarna i träningspasset som vi ska börja med, men körde bara ett litet antal av varje - kände mig lite mör efter massagen igår... Det som jag ogillar mest just nu är att jag börjar få förb... ont i foten - typ hälsporre säger de som vet:(! FEL tillfälle!!! Men - jag får köra mycket med cykeln o försöka ta orbitreken med o hoppas att det blir bättre!!

En runda med Disa blev det ikväll med , då Henke är i Stockholm... Regnade i alla fall inte - härligt!!

Snart får man bädda ner sig så man orkar upp med Disa imorgon bitti:)!

Guten nicht!!!

Tisdag - massagerad på skinkorna...

Ja det kan ju låta rätt märkligt, om man uttrycker det på det sättet;)! Men jag har gått länge o haft lite problem med något inne i ryggslutet, så Eva (vår massör på jobbet) rekommenderade att jag skulle boka in en sätesmuskelsmassage! Så det gjorde jag!! Det var ingen speciellt behaglig massage, men det gjorde nog nytta och det var ju liksom vitsen med hela lidandet!! Så - vi får se hur jag känner mig imorgon - vissa kan inte sitta dagen efter...

Annars har det varit en helt vanlig tisdag tror jag att man kan säga, fast en av mina nya tisdagar = jag slutar vid 13! Har tänkt att jag ska jobba några timmar på fredagen (eller ibland lördagen) och städa o fixa till där inför helgen! Det känns som att det ska bli bättre:)!

Ikväll var det ju så´klart övning med Ceur Madame och det gick nog bra - blev mycket träning på "vårt" medley och det är sååå kul!!! Man gick därifrån glad som alltid!!

1 dag kvar tills det är dax för FitnessFighten:)!! Träna en timme varje dag (+ egen extra) och så följa matprogrammet man får:)!! Ska bli spännande!!! Så - Susanne ...strax KÖR VI!!!!

Tjo på er...

TIDIG morgon idag!!

Tjo flöjt vad tidigt man hoppade upp i morse, för att inventera på jobbet!! Till min hjälp hade jag idag goa Denise och det flöt på bra som 17, så vi var klara i stort sett till öppningen!! Av butiken alltså;)

Sen blev det ju till att jobba klart och det blev besök av 2 säljare med!  Dagen slutade kl 15,50 - alltså jobbdagen! Hem och hämta upp Evelina o köra henne till Felicia för att sen bli vidarebefodrad därifrån till Rosenholm, nej det var visst Nättraby idag och friståendeträning!!

Själv tog jag min järnhäst och begav mig till kören här i Rödeby för lite sång!!

Nu har jag suttit här o läst på lite om FF som startar på torsdag!! Känner mig taggad - är tävlingsmänniska ju:)!!

 
Som avslutning på dagens inlägg ska ni få en knas-bild på mig:)!! Fotograf är min knasiga bror!!Sa*an med :(((!!!!

Ungefär så sa jag fast en himla massa fler fula ord!!!! Varför?! Jo - jag skulle städa lilla toan innan och undrar varför??!! Kunde ingen annan ha gjort det så hade jag sluppit att tappa min I-phone i vattnet - JA i toastolen=(!!! Förb.....blir man!!!! Hann få upp den relativt snabbt, men vet inte hur den ska överleva?!! Har blåst med hårfönen och så - jaja - får se imorgon hur den mår! Ååååhhh vad ledsen jag blir!!! Ska ALDRIG mer städa toan!!

För övrigt så har dagen gått till att bygga på Mejas lekstuga! Det tog en väldig tid innan vi kom igång med att få allt rakt o så i grunden, men nu minsann så är det bara resten kvar:)! Hade telefonen varit ok så hade här kommit lite bilder.... De kommer senare!

Imorgon är det inventering och det blir till att stiga upp i ottan - vi börjar kl 6...Så - SNART blir det sängen!!

Dagens visdomsord; städa ALDRIG toastolen med telefonen i en ficka!!!

KALAS!!!

Det har varit en helt underbar sensommardag idag, med upp till 27 grader!!
Tog liite sovmorgon och efter frukosten gav jag mig till Intersport i Amiralen, där jag tänkte kolla efter ett par nya Easytone-skor - mina gamla e uppslitna!! Det fanns bara 2 par kvar då jag kom dit och det var strl 38 - jag har 39!!:(! Men... jag tänkte att jag provar dem - hade för mig att de var lite stora i storleken och JAAA!!! De passade!! Magisk tur:)!!
 Det blev även ett par innegympaskor till Evelina o ett par till Hampus - SOM fötterna växer!!! Förresten - vilken SERVICE de har där - TACK!!

 Det skulle sen bli kalas för lilla Meja och Susanne, som båda fyllt 2 resp 23 (är det sant??!!)!! Vilken tur för dem med vädret:)!! Det blev grillad korv, hamburgare, hembakta korv- hamburgerbröd, tårta med Apa Fike (=Nicke Nyfiken)!!TACK - det var super allting!!

 Ewa, jag, Hampus o Stoffe gav oss sedan på att bygga ihop Mejas nya studsmatta och DET blev en rolig upplevelse och syn, med en massa duktiga kommentarer från dem vid sidan om;)!! Haha - det är alltid lättare för dem som sitter bredvid... Efter 7 sorger o 8 bedrövelser så fick ÄNTLIGEN sötnosen prova att hoppa på sin nya studsmatta!!! Vi andra har än en gång fått erfara::LÄS ALLTID IGENOM MONTERINGSGUIDEN INNAN DU BÖRJAR !!!! Det sparar en massa tid!! Men - KUL hade vi i alla fall!!!

 Man kan inte låta bli att undra HUR det ska gå att bygga ihop lekstugan med sina en miljon åttahundratusen delar...?!! Jaja - vi läser först;)!
Hemma från kalaset kan man tro att det varit sömnmedel i maten för fy 17 vad jag blev TRÖTT - satte mig i uterummet och bara somnade som om någån slagit mig i huvet!!! Det var nog 17 studsmattebyggandet som tog krafterna av en!! Har tillbringat en stund vid tv´n o kollat Fångarna på Fortet med bl.a. Anna Anka - måste säga att jag blev imponerad av henne:)!!

 Men - nu blir det snart sängen - sova gott:)!!! Hej på er:))

Ska jag?

JA!! Jag måste bara - det är så kul att gå tillbaka o läsa själv sedan om vad som hänt!!

Så - nu ska jag prata med min såå duktiga dotter och försöka få mig en blogg-kurs, så jag med kan göra fin blogg o fixa med den lite...kanske blir det roligare då:)!

Har haft Susanne o Meja här idag några timmar, vi åt bl.a. lasagne och så blev det en bit tårta (då jag inte får äta nån på min födelsedag)!! Gott blev det!

Så - detta blir mitt för idag så får jag återkomma:))


RSS 2.0