Är på gång ... och det känns såå bra:)

Jag tycker att det är såå härligt att jag har kommit igång ordentligt med motionen nu och känner ett stort behov av att jag måste motionera varje dag! Den insikten känns härlig o har varit efterlängtad!!

Igår o idag har jag cyklat till o från jobbet o sen blev det walk på Rosenholm på kvällen igår och idag medan Evelina o Emilia var o spelade gitarr så blev det en 4 km runda!! Idag UTAN Disa o det kändes ovanligt men rätt skönt som omväxling!! Jag kunde bara gå på som jag själv ville!

Vet ni vad?? Jo ikväll fick jag känna en spark i magen!! Underbar känsla:)!! NEJ självklart inte i MIN mage - det var barnbarnet som sparkade i Susannes mage!! Gillade nog Coeur Madame!!

Var inne på Intersport ikväll och kollade höstens kollektion av Röhnish träningskläder! Många snygga fanns det och det blev en liten beställning! Det var en liten specialare för gympaledarna:)! Trevligt!

En liten bild från gårdagens promenad avslutar dagen, som avslutade med att ÄNTLIGEN få sjunga med Coeur Madame igen!!Lördag!! Trädgårdsmästarexamen:)

Idag var det dags att fira lilla svägerskan, som igår blev trädgårdsmästare:)! Vi körde dit efter att Hampus paddlat klart, så vi var där vid halv ett!! Det bjöds på grillad korv o så kaffe i det fina, men blåsiga, vädret! Efter firet så tog jag Disa o så tog vi benen hem:)! Det var närapå 2 timmar att gå, nästan 1,2 mil! Härligt väder att gå i!
Det har sen inte hunnit bli så mycket mer gjort, jo lite strykning med så det är tomt i högen! Härligt - speciellt med sällskapet av Greys:)!

Nu sitter jag med barnen o kollar på Disney XD och har ingen aning vad jag kollar på;))!

God kväll på er:)


Vårruset igår!!

Det var underbart väder igår då vi åkte från Rödeby, Annika o Britt-marie hämtade mig kvart i fem. Vi mötte upp Eva o Marie i Alnaryd o så körde vi mot Växjö:)! Det var soligt där med men blåste rätt kallt! Det blev lite uppvärmning o hämtning av picnickasse! Sen bar det ut på själva ruset;)! Det blev en väldig prövning för mig då jag bara sprungit totalt 7 km sen april förra året... Men jag ville försöka springa i alla fall! Och jag gjorde det sånär som på ca 300 meter och då jag drack! Tiden blev 32,30 och jag tror faktiskt att det är min bästa tid på vårruset! Jag är helnöjd med tanke på förutsättningarna och det var såå kuul!!!
Efter loppet blev det picnic men det blev snabbt då det var riktigt svalt!! Men en trevlig kväll:)!

Idag blev det jobb på fm och sen lite städning o en runda med Disa! Vi grillade kött o hade potatisklyftor o morötter!! Jag har också bakat pollymuffins:)! Blev typ som kladdkaka :)! Nu kollar jag o Eve på Heidi, har inte sett den sen jag var kanske i Eves ålder!!

Så ha en härlig slutlig frezagskväll på er;))!


Sooool o vääärme!!!

Har idag tillbringat halva dagen hos Susanne o Meja , där vi började lite frisering av buskar! Hann i alla fall en del på de timmarna:)! Dagen började med jobb en stund och sen skulle jag till ortopeden o tejpa om foten! Jag var skeptisk till detta eftersom jag blivit väldigt prickig o dan efter första tejpningen, och - det blev ingen! Vågade inte o de ville inte gärna stänga in "eksemet" mer... Så - ny tid om en vecka så får vi se... Både igår o idag har vi fått avnjuta helt underbart väder o det gillar vi mycket! Avslutar med gårdagens bild på fotens utslag - god natt på er!!!


RSS 2.0