3 veckor...đŸ˜„

Det Ă€r idag 3 veckor sen... 3 veckor sen jag o barnen +Annie var pĂ„ Kosta Spa för att mysa o koppla av ... det var dĂ„ jag fick de tvĂ„ samtalen.... först frĂ„n brorsan Stefan som sa att Peter hittats medvetslös hemma... hann o tĂ€nka att " men det fixar sig nĂ€r ambulansen kommer".... brast i grĂ„t av oro... nĂ€sta samtal kom - frĂ„n mamma- o hon sĂ€ger att det inte gick!! VadĂ„ inte gick - jag fattade ingenting!!! Man kan vĂ€l inte gĂ„ o dö bara sĂ„dĂ€r??!! 


Den dagen förĂ€ndrade för alltid vĂ„r familj... rĂ€ckte det inte att hans fru fick cancer o dog för 2,5 Ă„r sedan...?! Vem bestĂ€mde att Peter skulle lĂ€mna sina 3 Ă€lskade barn o lilla Viggo ( barnbarnet) sĂ„hĂ€r tidigt i livet - han skulle ju bara fylla 48 Ă„r i juli... 

 Jaja - livet mĂ„ste fortsĂ€tta men det blir pĂ„ ett annat sĂ€tt? Vi Ă€r tre syskon i stĂ€llet för fyra, vi Ă€r fem i "grundfamiljen" istĂ€llet för 6... och tĂ„rarna rinner varje dag... Fyy vad orĂ€ttvist livet Ă€rđŸ˜„!! 

God Natt❀


Terror förstörde vÄr weekend...

...men vĂ€rst av allt Ă€r ju det som hĂ€nde !! 


Evelina o jag skulle ha en mysig helg i Stockholm med shopping, hotellfrukostar och Danny Saucedo... tog flyget frĂ„n Ronneby kl 15,40 och hann precis innan höra att en lastbil körde pĂ„ folk pĂ„ Drottninggatan ... man tĂ€nkte ju dĂ„ att det var nĂ„n galning ! NĂ€r vi sen landade sĂ„ hörde man vad som hĂ€nt o att hela City var avstĂ€ngt! Vi valde att vĂ€nda om o Ă„ka hem igen och fick enorm service av BRA flyg - bokade till Kalmar dĂ„ det blev för tight att hinna tillbaka till Ronneby och de sena flygen var fulla! 

SĂ„ - det blev en kort vistelse i Stockholm men det kĂ€ndes som att vi hade haft för mkt trĂ„kigt runt oss och sĂ„ ville man ju inte att alla hĂ€r hemma skulle gĂ„ o oroa sig❀! 

Det vĂ€rsta var ju Ă€ndĂ„ att det hĂ€nde...dĂ€r....i vĂ„rt land.... TĂ€nker sĂ„ pĂ„ alla stackars mĂ€nniskor som befann sig dĂ€r, skadades eller dog - alla anhöriga o inblandade... Jag fattar inte att folk kan bli sĂ„ störda o utföra sĂ„na hĂ€r grejer😡!  Fy fan för dem!!! Hoppas inte att han fĂ„r avtjĂ€na straff i vĂ„rt land i alla fall !! 

Det blev i alla fall en dag hĂ€r hemma med lite mĂ„lning av fönster ( inte rutorna alltsĂ„đŸ˜‚) och annat! Uterumsbygget gĂ„r framĂ„t o det blir sĂ„Ă„ bra!! 

Nu blir det kvĂ€ller😊😼!! 


VĂ€rsta dagen i livetđŸ˜„đŸ˜„

Idag var det begravning för min Ă€lskade lillebror Peter, som hastigt avled för snart 3 veckor sedanđŸ˜„!! Har gĂ„tt som i dvala sen dess o bara vĂ€ntat pĂ„ att nĂ„gon ska sĂ€ga att allt Ă€r fel - att han lever... Men - ingen kom o ingen sa nĂ„t ... Jag vill inte att det Ă€r sant - det Ă€r ett stort stort tomt hĂ„l / fyra syskon har blivit tre och det gör ont 💔!! 


Det var i alla fall en sĂ„ fin begravning med en underbar pastor ( Louise Sundkvist)... en massa mĂ€nniskor var dĂ€r o tog farvĂ€l med oss❀! Han var omtyckt vĂ„r bror❀! Och han Ă€r saknad❀! 

Livet blir sig aldrig likt igen men vi mĂ„ste gĂ„ vidare och ta hand om varandra ❀❀❀!! 


RSS 2.0