Fy farao vilket trist skitväder...

...MEN VAD ÄR DETTA!?? Råkade just kolla på 5-dygnsprognosen och det skulle jag aldrig ha gjort=(!
Det var väldiiigt mycket regn i den kommande veckan - blääähhh!!! VARFÖR?!! Kunde det inte ha blivit lite uppdelat i stället för att ha först bara sol och sen bara regn?!! Vad ska man hitta på - mycket lättare då det är i alla fall uppehåll!!

För en vecka sen tänkte man att det var "onödigt" att ha en Rhodos-resa bokad, men nu längtar man dit i alla fall!!! Ska bli hääärligt!!!

Jaja - man kan ju inte göra nåt åt det, bara att försöka att hålla humöret uppe !! Var i alla fall ute o gick en rejäl runda idag, blev nog 1.3 mil! Härifrån och så runt Bubbetorp, Torskors, skroten och tillbaka!! Härligt var det ialla fall, även om det var mulet!! Benen var slut då jag kom hem:)!!

Har fixat o donat o städat o så, så nu är det gjort!! Skönt det ialla fall!! Men det blir väl mer...

Nej, nu ska Evelina o jag mysa o se filmen "Så olika"!! Puss o kram

R*e*g*n!!!

Vad i hela friden?!!! Sist skrev jag "sommaren är varm" - jo det var den ju då...bara en vecka sen! Ja det var varmt så in i helsike bara för 2 dagar sen med, då vi var på Torkö med Susanne o Mattias (o förstås Meja)!! Men... vad hände nu då?!! Jo, min första semesterdag var igår och vad tror ni att man vaknade av?!! Jo...av regnet som smattrade mot taket utanför fönstret=((!! INTE kul om nån nu tänkte det... Jo jag kan väl stå ut med regn - så det blev att åka o handla en riktig storhandel på Maxi! Evelina följde med så då blev det ännu större handel! Tog 2 timmar, men då pratade vi med en massa folk med...

Meeen ... idag då  ... REGNET väckte mig även idag=(! Och...sen har det minsann inte varit uppehåll en enda sekund på hela jäkla dagen - hur kul är det?!! Stackars Susanne o Mattias, som skulle ha kalas för Meja som blev 1 år igår och skulle ha det i partytältet - hur KUL var det?! Ca 0 på en skala...

De fick i sista stund möblera om" hela lägenheten" och sätta in borden inne i stället... Det blev ju bra men massa xtra jobb ju...Jaja - kalaset gick bra och det blev god fika och tårta och en massa paket till dem båda (ja, vi firade Susanne med idag)!!

Tog en sväng om stan och "HEMMAKVÄLL" för att hyra lite filmer - det är ju riktigt filmmysväder! Det var FLER ÄN VI som hade den tanken kan jag säga... Men...4 filmer blev det:)! Kanske vi kan se "2012" ikväll, den verkar bra!

KUL är det att det verkar bli lika underbart väder även imorgon... Blääähhh säger jag bara... Man får ju verkligen hoppas att det INTE blir så här på Gotland då vi så småningom ska dit ... nej det vill vi inte!! Bara uppehåll - det räcker bra, men gärna sol med förstås!

Oj vad det blev gnälligt idag, men då det bara plötsligt slår om och blir 7-8 grader kallare över natten och så bara regnar det som om han hade betalt för det där uppe... Då blir man rätt sur!!! Det går väl över!!!

Fattar ni att Meja redan är 1 år?!!! Vart i hela friden tog det året vägen undrar man!? Komiskt - igår på sin 1årsdag - så började hon plötsligt att gå själv, bara vandrade iväg...:)!! Ser såå himla gulligt ut ju då de är så små:)!! Nej, nu ska vi se hur det går att lägga över lite foton från nya kameran:)!! Sen blir det nog film ... om inte de andra sover ... här är rätt tyst!!

  Hampus dyk! Evelinas hopp!

 Kalasfin Meja:)




Hej o tack kära vänner!!


SOMMAREN är varm!!!

Dax att uppdatera bloggen , det här är ju slappt av mig!! Tänkte vara ordentlig nu och blogga inför mitt kommande Stockholm marathon 2011, som jag alldeles självmant anmält mig till:)!! Men nu tillbaka till vad som hänt här på senaste tiden... Sommaren ja -


...visst är det häärligt samtidigt som det är lite jobbigt för kroppen...Den är inte gjord för denna värme riktigt!! Visst - nu på kvällen är det såå skönt att sitta ute, det är man ju inte van vid i vårt land!! Till och med myggorna har gett upp nu - har inte känt av dem på i alla fall en vecka - peppar, peppar...:)!!

Ikväll har vi varit på Lisas Sjökrog och ätit, tillsammans med mamma, pappa och broder Stiffe:)!! Underbart att sitta där nere mitt i hamnen och njuta av god mat, samtidigt som man kan kolla alla båtar - allt från små söta motorbåtar till Polenfärjan:). Riktigt good mat var det: Toast skagen först och sen grillburgare av kalv med chiliaioli och hemgjord pommes:)!! Mmmmm!! Blev så jäkla mätt bara, hade gott kunnat hoppa över förrätten - lätt att säga efter... Lite bilder från kvällen:)!!


                   


                     


Igår blev det en tur till Saltö för att bada lite efter att ha jobbat på dagen!! Inte så varmt inne på jobbet, men ute och hemma - puh!! Skönt att svalka av sig:)!!

I förrgår blev det Saltö, men då lite längre tid, då det inte var jobb o så först!! Såå härligt, blev många bad!! Mamma och pappa bjöd på GOD sallad och fika innan vi åkte hem, så det behövde man inte laga till:)!! TACK!!

       


Dagen före det - alltså lördagen - så blev det först ett besök hos Linda på Nail Me och som vanligt så blev jag såå nöjd:)!! En såå snygg glitterlack blev det!! Och några hjärtan....



Efter det så blev kylväskan packad för att åka till Torkö, där jag inte varit på minst 20 år tror jag:)!! Det är ett gammalt stenbrott med ca 20 meter vattendjup, helt underbart vatten och inte så mycket folk:)!! Det blev 3-4 timmar där sen hem och ta det lugnt inne i svalkan trodde man.... Men VARMT var det inne med... Jaja - kvällen skulle vi i alla fall tillbringa hos Hans och Kerstin tillsammans med våra andra vänner Mats o Britt-Marie!! En mycket trevlig kväll, med god mat, dryck, kubb (tyvärr så vann männen) och så spelade vi "Allsång på Skansen" - tyvärr vann de där med men det var bara TUR;)!! Kul var det i alla fall:)!!

Cyklade hem vid halv ett och då var det nästan lite svalt... men ´å andra sidan cyklade jag i bara linne o kjol:).

        

TORKÖ!!




I fredags lämnade vi barnen i Skåne - de ska tillbringa denna veckan hos farmor o farfar:)!! Brukar vara där en vecka varje sommar!! Då vi lämnade dem var det även kalas för Amanda o Matilda som fyllde år!! Så det blev gott frillat där och good schwarzwaldtårta:)!! Var hemma igen strax före tolvslaget!! 

Eftersom barnen skulle vara borta så länge så blev det lite extra mys på torsdagskvällen - var på Dragsö och åt och även Susanne med familj var med:)! Gott vitlöksbröd o tzatsiki till förrätt och sen hamburgare.... Helt okay!!

Fatta att man sitter UTE och skriver detta - klockan är 22.13 och det är över 22 grader:)!! Kvällarna är ju härliga nu!!! Får passa på att njuta av dem!!

Nej mina vänner - dags att sova snart om man ska orka upp i morgon bitti igen... Lite fler bilder innan stängningen;)!! På återhörande:)!!

       

    Kusinernas söta rottweilervalp!!

 

RSS 2.0