Utvecklingssamtal o träning!!

Jobb med hjälp av praon Emma idag! Jag har lite smått börjat bygga julen, lika bra det! Varorna börjar ju liksom rulla in lite smått... Det är ju ett pyssel att få plats med allt, men det brukar lösa sig.

Har ringt doktorn idag och fick tid imorgon till Hampus! Han har fortfarande superont i halsen:(! Tråkigt för honom såklart, lika bra att kolla upp:)!

Efter jobbet så blev det utvecklingssamtal med Evelinas fröken! Kunde verkligen inte vara bättre, hon låg jättebra till i alla ämnen och hade för det mesta alla rätt på läxor o prov ... Något fel ibland men det måste man ju få ha;)! Känner mig glad att det går bra:)! Skulle varit med Hampus med idag men pga sjukan så har vi fått ny tid.

En runda med Disa på det och sen ett träningspass på Wellness här i byn! Sprang på bandet en del o det går bättre o bättre, hade rätt skor idag! Sprang på 9,1 först o så 9,5 o så lite på 10 (alltså km/ Tim)! Det känns bättre o är jätteskillnad mot vårt löpband... Mjukare... Körde även lite armar o mage!

Nu blir det tv'n o lite virkning innan sängen ropar! Sovmorgon imorgon, då det inte är mening att åka till jobbet innan doktorn... Så - ni får en fin bild från skolgården taget...


Kommentarer
Postat av: Sussi - Livet i söder!

Härligt med sovmorgon! Utnyttja den nu också :)

2012-11-12 @ 21:53:37
URL: http://sussey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0