Biomys med Meja!!

Ja det blev bio med Meja idag och hon fick välja filmen (såklart)!! Det blev Tingeling, trodde nog annars att hon skulle välja Madagaskar! Men - hämtade upp henne hemma och hon stod där så gulligt o väntade på trappan bredvid garaget i jättefina halloweentofsar o log!! Vi hade tur o hittade parkering PRECIS utanför bion, bara rakt över gatan! Tur med tanke på att det regnade... Köpte popcorn o läsk - det måste man ju;)! Satte oss sen i biosalong 2, där filmen visades! Disney är otroligt skickliga på att göra filmer, även så att vuxna gillar dem... Jag både skrattade o "grät" ... Väldigt bra - och Meja gillade den med!! Tur det...
 
 
 
En liten tur ner till Hemmakväll gjorde vi så att hon fick köpa lite lördagsgodis - och jag köpte lite till Hampus o Eve!!
 
Tog sen rundan runt Kyrkogården och minneslunden och tände ljus för farmor o mormor! Det känns alltid väldigt jobbigt att gå förbi kapellet, då alla minnen från begravningarna kommer tillbaka - trots att det är en del år nu... Lite tårar får man alltid i ögonen... Meja hade tur då det stod några där som bjöd på kakor o  saft (eller kaffe)!!
 
En härlig promenad med Disa blev det innan middagen, det var så fint med alla ljus på kyrkogården!!
 
Middagen idag bestod av kalops o potatis - gott!! Det är inte så ofta man lagar det,,, i alla fall inte här!! Imorogon ska vi äta kalkon! Men den får nog Henke laga till , då jag kommer att tillbringa dagen på Eskimå tillsammans med Jenny! Henke o Magnus har idag byggt klart alla garderober och satt i handtag o allt, så nu är det till att plocka in allt igen:)!! Ska bli skönt att få ordning på allt som står/ligger överallt!!
 
Igår kväll bråkade det med inlägget då jag skulle lägga in så jag lägger in det härefter, så läs det som fredag:)!!
 
Nu lite bilder från dagarna!!  Om ni undrar om bilden med trädet, så har det en "historia" - Då vi stannade vid kyrkogården så sa Meja; " Ah momo titta - en fladdermus !! " Så gulligt - det där döda lövet ser ju ut som en fladdermus faktiskt:))
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0