Fredag igen ja:)!!

Då har det gått en hel vecka sen förra fredagen, OM nu någon missat detta;)!!

Det var tanken att jag skulle börja jobba till 12 på fredagarna i september, för att testa om detta kommer att underlätta lite på måndan! Men idag hade jag ju bokat tild hos Nathalie på Hårloftet och då blev det inget jobb, får bli imorgon i stället!!

Var hos Nathalie kl 9 och det blev hennes uppgift att tala om vad jag skulle göra med håret idag - var lite trött på det nu... Men - detta blev en uppgift som hon klarade galant, jag är verkligen supernöjd:)!! Kort på ena sidan o "långt" på andra och så lite spret, brunaktig förg med lite glans i och så LITE guldfärgade slingor i luggen, bara ett uns:)!!  Kändes konstigt första gångerna man gick förbi spegeln, men nu har jag vant mig o det känns såå bra!!! Nu ska man bara klara att styla till det själv likadant!!!

Det har sen faktiskt varit riktigt fint väder idag, så jag har varit ute mycket - klippt gräset, plockat upp en massa fallfrukt m.m. Vill nu ha fint väder i helgen så att vi kan bygga klart och förhoppningsvis måla Mejas lekstuga:)!!

Tjo på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0