1/10 = slut!!!

Jag måste säga att jag är nöjd med mina resultat även om jag inte är nöjd med bilderna ännu - liite till ska bort!! Men en sån otrolig kick-start blev detta och det kommer att bli mycket svårt att inte gå ut i garaget o träna varje dag nu;)!! Så - vi börjar med resultaten;

Startresultat 31/8                                  Slutresultat 1/10                   +/- resultat

Vikt 84,5                                                  Vikt 78,3                                    - 6,2 kg
Midjemått 100 cm                                   Midjemått 92 cm                       - 8 cm
Höftmått 106 cm                                     Höftmått 97 cm                         - 9 cm
Bystmått 106 cm                                     Bystmått 98 cm                        - 8 cm
Lårmått 64 cm                                        Lårmått 60 cm                           - 4 cm
Vadmått 40 cm                                      Vadmått 39 cm                           - 1cm
Biceps 33 cm                                          Biceps 31 cm                             - 2 cm

                                                                                 
FÖRE-bilder:
                         EFTER-bilder:


                          Liite skillnad är det i alla fall och det känns på flera kläder , framför allt byxor!!

Sammanfattning av FittnessFighten September 2011;

Den 1/9 så gick jag in i denna kampen, tillsammans med min dotter och ca 400 andra personer!! Det är en form av tävling och jag är en tävlingsmänniska, kanske därifrån som jag fick min motivation!! Jag var fullt fokuserad på detta och allt annat har kommit i andra hand (ja inte barnen o så förstås)! Vill man så hinner man tänkte jag och jag VILLE!!! Det man skulle offra (om man kallar det så) var en timme om dagen i en månad (alltså totalt 30 timmar) av sitt hela liv;)!! Detta till träning! Man fick även ett kostprogram med vad man skulle äta och då var det inte såå uppstrukturerat exakt VAD man skulle äta i detalj, utan "ingredienserna" som man kunde välja mellan och så kunde man variera hur som mellan dem! Perfekt för mig som inte vill ha en färdig matsedel som man ska stå o laga till! Det fanns mycket utrymme till att fixa till god mat av detta och jag har bara varit hungrig 2 ggr (då jag slarvat med mellanmålen)!!

3 mål mat o 3 mellanmål om dagen känns som mycket ätande men då har man hållt förbränningen igång! Annars blir man ju ofta sugen på nåt sött efter några timmar då man ätit! Så detta upplägg var perfekt för mig!

Jag måste också berömma Jarkko, Björn och er andra som jobbar med FF, för en enormt bra mailsupport, har man frågat något så har det inte dröjt länge alls innan man fått svar, t.o.m per telefon!! Mycket värt!!

Facebook-sidan och alla bloggar har även gjort att man blivit extra peppad, då man läser om alla andra som är i samma kamp och får både tips, recept m.m.!!

Man känner nu efter dessa 30 dagarna att man förbättrat konditionen rejält och framför allt styrkan:)!! Känner mig inte som Hulken, men starkare än vad jag var för en månad sedan ...och envisare!! Kommer ihåg FÖRSTA passet då jag skulle köra uppvärmningen på Orbitreken...Efter 7 min så höll jag på att gå av, då jag kände mig HELT slut!! De senaste dagarna har jag gått i 40-45 min utan paus och ändå haft krafter kvar att köra styrkan!! Nu ger jag inte upp så lätt utan har jag bestämt mig för 4o min så kör jag 40 min (med en bra TV-serie framför sig går det ännu lättare;))!!

Nu återstår fortsättningen - att leva vidare i samma banor och det ser jag inte alls som ett stort problem!! Jag kommer inte att kasta bort äggulan och byta mot havregrynsgröt vissa mornar men annars kommer jag att hålla kaloriantalet - utom en dag i veckan (jag vet annars att jaf troligen kommer att flippa ut) då jag ska få njuta av vad jag vill (OM jag vill - det är ju inget tvång)!!!

Idag kommer jag i alla fall att äta en liiten bit glass (GB´s Nogger med vanilj)!! Det ska bli gott!!! Sen blev det havregrynsgröt till frukost med hallon på och det var med gott!!

Nu ska jag ut i det fina vädret och fixa lite på framsidan o se om jag hinner få lite höstklart!!!

Till alla er på FF vill jag bara säga ett STORT TACK - jag kommer säkert tillbaka framöver då jag vill ha en ny utmaning , förhoppningsvis med mindre vikt att vilja bli av med...

Till er andra deltagare som varit med nu vill jag säga Lycka till framöver!!!

Kommer att fortsätta att uppdatera bloggen här för det är kul att gå tillbaka o kolla själv om inte annat;)!!
RSS 2.0