Redan 2 veckor...

Tänk vad tiden går fort - lilla Meja är redan 2 veckor idag!! Hon ändras så för varje gång man ser henne (och det har jag gjort nästan alla dagar)... Hon är SÅÅ enormt söt det lilla livet!! Man sitter och bara tittar på henne och inte bara jag är fascinerad av henne förstås!! Hampus satte sig i en stol bredvid henne igår och satt nog och bara tittade på henne i ½timme!! Tänk... man tror verkligen inte att man "glömmer" så fort - det är ju inte evigheter sen Hampus o Evelina var så små!!

Jaja... stackars Mattias bara - som blev sjuk igår och vaknade med feber, spytt hela natten och allt... INTE kul alls - speciellt inte i denna värmen!! Hoppas han kryar på sig, han har nog saknat att mysa med lilla dottern!!

Det är ett nytt liv som börjat för oss alla och det är såå underbart!!

Igår natt var Evelina varm som en kamin... Vaknade sen med 39.3 i feber... Hon var inte pigg alls sen , utan det blev mest tv för henne! Hade 38.3 i morse och ont i halsen, kändes som halsfluss sa hon! Så vi ringde vc och fick en tid kl 13. De tog ett snabbtest och en odling för halsfluss. Snabbtesten visade inte något och odlingen fick vi svar på på måndag e.m.!! Lång väntan!! Hon är i alla fall lite piggare ikväll!!

HAr i alla fall varit hemma idag, sen kl 10, då Evelina inte ville vara själv (med Hampus i o för sig)... Det har varit SÅÅ varmt, så man har inte kunnat sitta ute långa stunder i taget! Men det blev ändå lite småspring, då jag var hos frisören 12 och vårdcentralen 13... Tog en hel timme där:(.

Har blivit lite tvättat och så med - perfekt torkväder!!

Susanne o Meja kom förbi nån timme, skulle lämna dopklänningstyg, som Henke o barnen ska ta med till Skåne i helgen, Margareta ska sy dopkänningen!! Hon passade på att mata henne, då hon var hungrig som tusan... Så smididgt att ha maten med sig så.

I helgen bär det av till Helsingborg med kören! Det blir första körresan för min del och även för Nillas... Synd att inte Malin kan med - hon ska på bröllop! Och Susanne så´klart, men hon har ju giltigt skäl hon med;).. Får berätta om helgen sen!!

På återhörande!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Får verkligen hoppas att flickebarnet blir frisk igen och just nu när det är så fint väder. Ni får ha så kul i Helsningborg. Kram

2009-08-06 @ 22:17:59
URL: http://ylvonne.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0